Pozdrav svima.
Zapao mi za oko Dell Vostro 3550, sa i5 procesorom i posebnom grafickom karticom,FreeDos, cena mu je 59k rsd. Ali ja sam dobre srece pa je tih laptopova nestalo.
Ima takav sa i5, integrisanom grafickom i sa Win7 i cena mu je 69k.... em skuplji em nema graficku posebnu.
Za 71k ima 3550 ali sa i7 procesorom, jacom baterijom, i posebnom grafickom. ili za 59k i3 sa posebnom grafickom i slabijom baterijom.
Meni je i7 jak(imam desktop jak za takve poslove) a i3 (mozda) slab, i5 bi mi legao ko budali shamar, i sad se ja tu razmisljam dal da idem na i7 ili na i3, isao bi na i7 ali me brine autonomija (i5 ima autonomiju od ~5H)
Meni je potrebno 4+ sati autonomije, solidan procesor.
Da li je neko imao iskustva sa ovim laptopom (ili 3350, manji ekran, al me zanima autonomija) ili zna mozda otprilike koliko bi i7 izdrzao na bateriji?
Ostale komponente (kod svih verzija) su 4gb rama, 500gb hdd na 7200rpm, dvd/msd citaci, wlan,lan,dobar ekran...
Inace bi na laptop isao dual OS (win za dijagnostiku automobila, photoshop, malo gaming Civilizacije-mada je to jako retko, a linux za posao, 720p video materijal)

Kupovina i iskustva Dell Vostro 3550