Pa imas ga. Nokia PC suite ce to sam odraditi. Odaberi samo fajlove koje zelis i posalji na telefon, a PC suite ce se sam pobrinuti oko konvertovanja. Pozdrav.
U MY COMPUTER tamo gdje ti je C: D: floppy i tako to imaš skroz dole folder sa dvije sterelice gor dole PHONE BROWSER se zove
i kad njega otvoris (prije uspostavi vezu sa telefonom) možež sve da ubacivaš u telefon i tako isto da brišeš
prednost ovoga je sto možeš sve veste fajlova ubacit u telefon pa onda one koje nepodržava nećeš moć otvorit jednostavno izbrišeš
[Ovu poruku je menjao basic10 dana 02.10.2005. u 23:39 GMT+1]
Koji program da koristim da bih mp3 pesmu pretvorio u mmf melodiju.
Probao sam sa mobile music polyphonic 2.61,
ali mi pravi ogromne fajlove 8sek=32kb.
Hvala, unapred.
Ako može kakav link gdje se mogu skinuti domaće melodije,zezalice tipa "baba na telefonu","bosanski hot-line"...ali zaista besplatno,a ne ono za samo 0,99 $...
Zahvaljujem!
Pozdrav
HR
[Ovu poruku je menjao hreljic dana 10.11.2005. u 20:20 GMT+1]
naravno da ima!!! evo jednog odlicnog sajta wap sajta sa gomilom free DOMACE mp3 muzike prilagodjene (citaj manje zauzimaju prostora i kredita) mobilnim telefonima: http://www.GTportal.r8.org
Sve je to OK,ali ima li kakav www sajt sa kojeg mogu skinuti stvari na PC pa poslije ubacivati u telefon po potrebi...?
Ubih se pretražujući,ali sve sami linkovi od mrkna do prkna i nazad...
Pozdrav
HR
Imam Samsung x450 i hteo bi da kupi kabel da bi mogao prebacivati melodije(koje ja napravim),igrice, slike... Da li je to moguce na ovom telefonu i gde bi na netu mogao naci free software za za gore pomenute stvari?
Ljudi bre, pisao sam 1000 puta o tome. Instalirate na komp Alive WMA MP3 Recorder
koji snima sve sta prodje kroz zvucnu karticu u bilo kom formatu, bilo kog kvaliteta. Pustis mp3 koji hoces, snimis parce koje hoces i eto ti originalno unikatno mp3 zvono koje niko nema. Eto!
Pokusao sam sve maltene imam brdo softvera za ubacivanje u fon ali kad hocu da koristim ne da zbog DRM zastite vodafonov je softver i verovatno su ga zakljucali da ne bi mogli ljudi sami maznute mp3-je da koriste kao rington.Da li mozda flesovanje moze da pomogne ili sta drugo niko nije znao da mi pomogne do sada.Imam i originalan usb kabl tako da sinhronizacija ide glatko.Pomagajte nemoguce je sve se mislim da resenje ne postoji.Unapred hvala
uz kabl verovatno dobijesh i cd sa software-om tako da ti ima verovatno i sa crackom.
shto se melodija tiche jednostavno mozesh napraviti bilo koju melodiju u guitar pro-u. na netu ima veliki broj gp,gp3,gp4 fajlova tako da mozesh eksportovati u midi!
igrica treba da ima besplatnih da se nadje na netu. a i slike takodje!