Korisnik sam mts-ovog prepaid broja nekih 6-7 godina i skoro resim da uzmem postpaid kod VIP-a i naravno prenesem broj. Odem sve lepo popunim, oni mi kazu 3-4 dana treba da se odobri zahtev i sve to. Dva dana kasnije dobijam poruku da je zahtev odbijen i odmah pozivam VIP da vidim u cemu je problem. Kazu neki problem oko registracije broja i da treba da ponovim zahtev. Uradim sve to ponovo da bi nakon 2 sata dobio istu poruku kako je zahtev odbijen.
Danas odem do VIP-a i kazu mi da ni oni ne znaju u cemu je problem i da treba da zovem mts. Nista, nazovem mts da vidim zasto koce i dobijem informaciju od operatera da se broj "ne vodi pod mojim imenom". ????
Nije mi jasno kako prepaid star 6-7 godina koji niko nije koristio osim mene moze da se vodi na bilo koga niti odakle njima bilo kakve informacije o prepaid korisniku. Dalje dobijam uputstvo da treba da idem do mts prodajnog mesta sa licnom kartom da registrujem broj, a kako kazu to moze da traje i do 3 meseca.
Razumem da mts-u ne odgovara prenosenje broja u druge mreze ali ovaj nacin da se zadrze korisnici im uopste ne ide u korist jer posle ovoga necu vise biti njihov korisnik pa makar izgubio broj.
Da li je neko mozda imao slicno iskustvo ?

MTS sabotira prelazak kod drugog operatera?
Re: MTS sabotira prelazak kod drugog operatera?
Re: MTS sabotira prelazak kod drugog operatera?