Zadnjih nedelju dana, pa i vise, imam problem sto ne mogu da prodjem kroz eBay checkout i stalno mi izbacuje neku gresku tip "nismo u mogucnosti sada procesuiramo vas zahtev..." Evo kako tacno izgleda greska:
Inace koristim eBay par godine i do sada nisam imao problema. Visa Internet Intese. Bosna.Elem, zadnjih nedelju dana 2 puta sam chatovao se eBay UK staff-om i jednom preko mejla sa ovima iz US i svi mi isto kazu: "imamo tehnickih problema sa sajtom i trebalo bi da se resi uskoro, izvinjavamo se". Ovo "uskoro" se za mene prilicno oduzilo, narocito zato jer me 3 prodavca cekaju za uplatu. Ali, sumnju u ovo sto mi pricaju, a to je da ce mi resiti problem (a po ebay US forumu vidim imaju ga i neki drugi), izaziva to sto sam proverio ko ima "tehnickih problema" a ko ne, i dosao do zakljucka da npr. novi, tek registrovani, korisnik eBay, recimo iz Bugarske, nema slicnih "tehnickih problema" i moza odmah da placa. Cak u pocetku i bez otvaranja PayPal naloga ali ipak preko njih. Medjutim, novi, isto tek registrovani, korisnik eBay iz Srbije odmah ima "tehnickih" problema i kad klikne na ono "continue" u checkout dobije gore pomenutu gresku.
Jel' eBay uveo neke specijalne mere za nas? Sta se desava?
Edit: jos jedna potvrda onog sto sam rekao: kad u eBay checkout pod "review" odaberem moju shipping adresu u Srbiji dobijem gresku i nema dalje. Medjutim, kad shipping adresu izmenim na Bugarska ili Bosna (verujem da bi bilo uspesno da probam i druge zemlje) prodjem ka PayPal stranici bez problema. Ocigledno je ovo nesto specijalno samo za nas.
[Ovu poruku je menjao gorca dana 14.07.2011. u 20:55 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao gorca dana 14.07.2011. u 22:38 GMT+1]

eBay - zabranio isporuke u Srbiju?