hvala vam na odgovorima , nego mozda ja nisam bio dovoljno jasan jer sam pisao u zurbi. svi koji zavrse sad visoke skole odredjenog smera imaju status strukovnih inzenjera po novim zakonima , ja bih zavrsio i tu razliku na masinskom i imao bih i doplomu masinskog faxa.mogao bih ja naci neku firmu gde bih makar dzabe radio neko vreme zbog iskustva , mada koliko znam iskustvo u srbiji i u DE ne da je razlicito , nego nebo i zemlja.Ili u oblasti ERPa tj menadzmenta IS-a.e da , i nemacki ne bi trebao da bude problem.Jezike ucim kao lud, za par nedelja mogao bih savladati dosta toga.... heheheheh A za Split ...Rodjen sam relativno blizu Splita. Nikad se ne zna , ali sto se tice klime , milim da je idealna...ali bas drustveni odnosi nisu :D hehe pozdrav svima
Svi smo čuli da moramo učiti na svojim greškama, ali ja mislim da je važnije da učimo na svojim uspesima. Ako učiš samo na svojim promašajima, učićeš samo o greškama. Sagledaj ono što si uradio ispravno, jer je mnogo lakše ponoviti ono što te je dovelo do uspešnog rezultata. N.V.P