Citat:
Karo: super si sastavio konfu mada mislim da si mogao upola jeftinije da prodjes da si izbunario polovni hardwer (u varijanti uvek moze nesto da se updejtuje na desktop racunaru za iste pare ;), racunam da samo mora novo mini, midi kuciste da se kupi da bi bio HTPC. Nisi napisao koje je napajanje jel u specifikaciji nepise kucista da ga ima a mozee da da doprinese buci i u krajnjoj ce ceni
P.S
bilo bi lepo kad bi neko ko se razume otvorio topic za XBMC da se nebi spamovao ovaj posto moze da se instalira na vise platformi
Napajanje je 200w max aktivno. u principu je dosta tiho. Slazem se da sam mogao da prodjem dosta jeftinije sa polovnom masinom, ali bi tada potrosnja i buka bili veci. Ova masina trosi 18w, do 25w u piku, tako da mi je to jedan od bitnih faktora, posto mi je potrosnja struje u kuci u crvenoj tarifi, a nisam navikao da sve iskljucujem za sobom. Poslacu sliku iz nutra. Imaju ovi i manjih kucista u koja stane ploca 20*20cm, sa eksternim napajanjem 75w i pasivnim hladjenjem.
slazem se za temu o XBMC-u
Citat:
bakara: Ako nemate polovan hardware, mislim da se u opste ne isplati praviti HTPC...
Ne mogu da se slozim sa tobom jer na ovaj nacin tj, pravljenjem HTPC koji je u sustini pravi PC se dobija mnooooogo vise nego sa tim malim gotovim resenjima. Ja sam licno navikao na komfor a to mi ni jedno od gotovih resenja ne moze dati za manje pare.
Nema ni moguceg ako ne tezimo ka nemogucem...