Moja je preporuka Saši da na svom sajtu postavi donate button.
Zamisao i projekat su odlični. Kroz svoje školovanje sam izmenio mnogo profesora matematike sa različitim načinima predavanja i različitim načinima ocenjivanja. Od onih što vole da mistifikuju materiju jer ni sami ne znaju da reše zadatak. Do onih opuštenih što sve imaju u malom prstu pa odjednom matematika izgleda da jeste i jeste mačiji kašalj kada se lepo objasni. Sve zavisi od toga ko ti predaje.
Informacija treba da bude dostupna svima. Ako hoćeš nešto da naučiš u današnje vreme kad postoje savremene tehnologije to treba i iskoristiti. Uostalom i ovaj forum funkcioniše na tom principu. Besplatne dobrovoljne razmene informacija, svako iz svog domena delovanja i znanja. Virtuelna zajednica. Ono što je bitno je da ljudi bolje pamte audio vizuelne informacije od samo vizuelnih što je slučaj kada se čita knjiga, što ovim predavanjima daje veću upotrebljivost. Tu je i naravno mogućnost ponovnog puštanja snimka ako nisi bio dobro usresređen na predavanje što u slučaju predavanja profesora u školi nije moguće.
E sad što se tiče privatnih časova. Pa niko vam ne brani da i sami napravite svoje demo tutoriale da učenici vide pre nego što dođu kod vas na čas na koji način predajete. Moje iskustvo je da u toku školovanja ni jednom nisam uzeo privatni čas da bi spremio neki ispit ili da bih popravio neku ocenu. Ali znam dosta onih koji jesu.
Ovim predavajima se postavljaju nekakvi standardi u obrazovnom procesu. Odlična stvar.
"Biti dobro prilagođen duboko bolesnom društvu nije mjera zdravlja." ~ Džidu Krišnamurti

Re: 300 zadataka za završni ispit na youtube-u, objavio profesor Saša Popović iz Niša
Re: 300 zadataka za završni ispit na youtube-u, objavio profesor Saša Popović iz Niša