Da. Pocelo je da mi se desava kada sam spojio koaksijalni kabal u TV karticu. Pre toga mi se isto to desavalo kada sam probao modem za internet(isto KDS) da spojim sa kompom preko USB-a. Tada sam ga prebacio na povezivanje preko lan-a i prestalo je treperenje. Cim izvadim kabal iz TV kartice - stane treperenje.
Probao sam da monitor ukljucim u drugu uticnicu i tad mi je slika takodje bila nestabilna IAKO mi tad nije bio ukljucen koaksijalni u TV karticu, a modem je bio nakacen preko lan-a.(Da li to sad imalo veze sa razlicitim naponom u uticnicama..ja ne znam)
Gledao sam na ranijim temama se pominje 'galvansko odvajanje', za koje ima shema kako da se pravi, a nema nigde da se kupi.(valjda ono odvaja elektricitet iz koaksijalnog kabla)
U KDS tehnickoj sluzbi su mi rekli da mi je lose napajanje, ali sam radio testove preko CPUID HW Monitor-a i HWiNFO32 za napajanje. Bili su mi losi rezultati na HWMonitoru, ali na HWiNFO32 su bili dobri. Rekli su mi da je moguce da taj HWMonitor ne ucitava dobro mozda i nadam se da su u pravu. Jer mi je napajanje uzeto pre godinu dana, a rekao sam koje je vec u pitanju.
Tako da me interesuje, kako su ljudi resili to galvansko odvajanje. Ja stvarno ne znam da napravim taj galvanski filter, pa mi treba pomoc...
I jos nesto, procitao sam negde da je 'uzemljenje kablovskog' takodje od pomoci. Ali na svim tim temama nema konacne reci, zavrsne u kojoj bi pisalo da li je problem resen ili ne. Meni se ne igra sa strujom, ali ako je to resenje, onda bih angazovao vec nekog elektricara da mi to odradi.
P.S. U svakom slucaju hvala Binary na cimanju i interesovanju da pomognes. Secam se da si mi pomogao i pre par godina kad sam imao problem oko gasenja kompa. Stvano hvala puno.