Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Čitanje iz baze podataka

[es] :: C/C++ programiranje :: Čitanje iz baze podataka

[ Pregleda: 1545 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Dejan_Dejan
Dejan_Dejan
RS

Član broj: 278285
Poruke: 3
*.dynamic.telemach.ba.



Profil

icon Čitanje iz baze podataka03.05.2011. u 23:31 - pre 98 meseci
Pozdrav, ljudi.
Tražio sam po sajtu i nigdje nisam našao slično pitanje, pa zato otvaram temu. Ako slučajno ima negdje, slodobno pobrišite, ali mi, molim vas, javite gdje pa da pročitam.
Zanima me je l postoji mogućnost da preko C-a ili C++-a pročitam podatke iz SQL tabele. Znam čitati podatke iz .txt fajla, ali me zanima može li iz neke baze podataka.
 
Odgovor na temu

itf
Zagreb

Član broj: 59794
Poruke: 993
161.53.237.*



+9 Profil

icon Re: Čitanje iz baze podataka04.05.2011. u 14:28 - pre 97 meseci
Naravno da možeš. ADO komponente.
 
Odgovor na temu

Dejan_Dejan
Dejan_Dejan
RS

Član broj: 278285
Poruke: 3
*.dynamic.telemach.ba.



Profil

icon Re: Čitanje iz baze podataka04.05.2011. u 14:40 - pre 97 meseci
A kako to funkcioniše? Gdje bih mogao naći neke literature o tome?
 
Odgovor na temu

Sini82

Član broj: 234605
Poruke: 479
62.101.141.*

Jabber: Sini82@elitesecurity.org


+33 Profil

icon Re: Čitanje iz baze podataka04.05.2011. u 14:56 - pre 97 meseci
http://zetcode.com/tutorials/mysqlcapitutorial/
 
Odgovor na temu

itf
Zagreb

Član broj: 59794
Poruke: 993
*.adsl.net.t-com.hr.



+9 Profil

icon Re: Čitanje iz baze podataka04.05.2011. u 20:57 - pre 97 meseci
http://www.youtube.com/watch?v=65oZIbb7lcM
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Čitanje iz baze podataka

[ Pregleda: 1545 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.