To sigurno nije SCGroute2.3, koja je to mapa?
Danas sam sasvim slučajno otkrio da i CNEurope2012.10, i AdriaRoute 3.00 imaju baš taj detalj koji sam naveo da nedostaje na SCGroute2.3. Mada ipak nemaju razne detalje nekih susednih mesta kojih ima na Contrastovoj mapi.
Što se mene tiče meni je bolja Contrastova mapa, zbog toga što me ne vodi nepostojećim putevima, i zbog toga što ima više detalja po nekim selendrama u koje ja svraćam. Možda će nekome drugome biti bolja SCGroute zbog toga što ima ucrtane pešačke stazice i offroad puteve, i neće mu smetati što ga relativno često navodi da vozi kola baš po tim vukojebinama, ali to je već stvar ličnog afiniteta. Meni SCGroute koristi kada treba da nađem kućne brojeve u Beogradu, ali kućni brojevi su ipak manje važni.
A garmin mobile XT je na mom PDA toliko spor da sliku osvežava jednom u skoro dve sekunde pa ne stiže da me prati dok krivudam uličicama u gradu (a to radim dosta brzo), već se gubi i počne da preračunava ili prikazuje sliku od prethodnog skretanja a ja već došao i prošao sledeću raskrsnicu. IGO8 radi glatko i bez većih problema, mada i on (tokom moje slalom vožnje po gradu) često zna da mi kaže da skrenem u drugu desno u trenutku kada sam ja već destak metara prošao tu "prvu" ulicu.

Re: Najdetaljnije mape srbije po vasem misljenju
Re: Najdetaljnije mape srbije po vasem misljenju
.