Svi znamo da postoji i wap portal Elitesecurity-ija, ali problem je sto on moze samo da se cita, i to mogu samo da se citaju one aktivne teme. Ukoliko nemate Javu tesko da cete bolje pratiti ovaj forum.
Meni je sasvim ok sto mogu da citam poruke sa telefona i u tom ok wap formatu.
Ali, voleo bih da isto tako kreirate ili unapredite pomenutu wap stranicu sa koje cu moci da postavljam teme, ostavljam odgovore, primam i odgovaram na PM, menjam poruke... Nesto je moguce i sa Jave uraditi, ali nije to to, jer ja preko Jave idem na standradnu verziju sajta kad hocu nesto da napisem i sl. A to mnogo crpi telefon, bateriju, mnogo trosi internet saobracaj... Mislim da znate o cemu pricam, zeleo bih neki wap sajt koji nece mnogo trositi ni tarifu ni vreme ni truda, a da ce imati najosnovnije. Ne trebaju nam smajliji ni reklame. Meni kao korisniku mobilnog interneta postavljene reklame u flash formatu dosta smetaju i oduzimaju od slobodnih megabajtova...
Vredi razmisliti, pocnite sa novim ili unapredite postojeci wap portal
PS Ako vam ista znaci znajte da jedino vasem sajtu imam aktivnosti... Da, i mobilan sam, pa bi mi dobrodosao pomenuti wap sajt... Pozz

Novi Wap sajt ili unapredjenje postojeceg ES-a? Odlucite sami...