I sve je ledeno kao zmija sa custom hladjenjem, osim grafike na koju sam nakacio kuler ;)
Mislim da sve moze jos dosta da ide, sa obzirom da sam napajanje za CPU podigao za 0.1V mada nije bilo ni potrebe, kao i napajanje memorije za 0.1V za koju takodje nije bilo potrebe nego ajde.
Mada nisam siguran jos koliko ovo moze da ide???
[Ovu poruku je menjao nikolica_84 dana 18.07.2008. u 14:15 GMT+1]
intel e6320 sa 1,86 na 2,45 voltaza dignuta na 1,6V maticna ne dozvolajva vise (ASUS P5N32- sli wifi premium) pomocu CPU StabTesera na win 7 je radio stabilno 12 h na temperaturi procesora 54°C MAX a temp sa nije spustila ispod 46°C. za slike se jos nisam uspeo snaci jer usput testiram i win7
@ popovicvl
izvini al sta je polirano na tom hladnjaku? za rebarca neverujem jer je veoma tesko izvesti a ako je polirana povrsina koja dotice procesor onda izvini al si .... (naravno sem ako je to fabricki) jer poliranjem se smanjuje povrsina tj i termalna produktivnost !!! i ako je bakar ili aluminium povrsinski se menjaju i karakteristike materijala (nepovoljno naravno) tako da temperaturu bi dalje smanjio kad bi ti povrsina bila rendisana (prepoznaje se po uzduznim paralelnim godovima.
12.01.2009. u 21:04
stacukadsamnarcis Aleksandar Stojanovic behind you!
Mani se RealTempa za 65 nm Intel Core 2 procesore. Te temperature sigurno nisu tako male. Sad mi postaje jasno zasto je onaj Odin pandrknuo ako je bio na toj masini