Naslov teme u suštini govori sve. Hoće li se nešto uraditi povodom korisnika MilanTarot-a koji je uspeo da cenjeni nam podforum sroza do te mere da se na njemu jedino mogu prepucavanja pročitati?
Već sam tamo rekao, meni podforumi vezani za mobilnu telefoniju služe radi informisanja u vezi usluga koje nude mobilni operateri, ali što je najvažnije, pratim to kako bih bio u toku sa svim koskama koje operateri uvaljuju svojim korisnicima.
U poslednje vreme je kvalitet tih podforuma otpao, tako da se najčešće mogu pročitati provokacije MilanTarota i raznih hranioca trolova. Moderatori su navedenog korisnika opominjali, ali to očigledno nije urodilo plodom. Smatram da bi moderatori trebali malo da pooštre moderaciju u tim podforumima, a ako njih dvojica ne mogu da stignu, ovlastiti nekog postojećeg moderatora drugog podforuma da prati i ovaj.
Daleko od toga da sam ja cvećka i ja sam više puta odragovao impulsivno, prethodno isprovociran od čitača karata, ali sam to rešio tako što sam ga stavio u filter, ali onda ostaje problem hranioca trolova poput miki022 i nikola87. Ne krivim te momke, i oni su isprovocirani, ali celokupna slika itekako srozava ugled tih podforuma, kao i celog ESa.
~~~ www.bachi.in.rs <<<<>>>> ICQ: 238202325
>>> It's nice to be important, but it's more important to be nice...
Ne šaljite privatne poruke na forumu, umesto toga, šaljite emailove...
Beware (and do not feed) of Troll(s): Nedeljko
STANJE MEDIJA U SRBIJI

Slučaj: "MilanTarot" iliti problemi na mobilnom podforumu