Sve sve, al zasto ovako bedna brzina na 3G mrezi za korisnike voice paketa (Prenesi 150 + Telenor KLIK - u okviru 150MB):
Stvarno to moze mnogo bolje da radi... (Test radjen kroz wifi tethering na HTC Desire preko Telenor HSDPA).
A cuo sam da je sad po Vojvodini EDGE zastupljen skoro svuda, nadam se da ce i u centralnoj srbiji biti slicno uskoro.
Isti telefon, druga kartica (prepaid internet), drugi APN (net), isto wifi tethering, i evo sta se dobija:
Razumem ja da data korisnici imaju prioritet, ali ja sa KLIK-om nikad nisam izvuko vise od 512kbps - cak ni u sred noci (04 AM) kad nema nikog, i kad je mreza slobodna skroz. Uredu da u uslovima velikog opterecenja korisnici kojima nije internet primarna usluga imaju manje protoka od korisnika internet paketa, ali da Telenor korisnicima voice paketa nikad ne pusti vise od 512kbps - i da meni HQ Youtube (360p) secka ko lud kad ga gledam preko telefona, to nema bas mnogo smisla. Ipak i mi te megabajte po "punoj brzini" (citat sa sajta) placamo, i gde je tu puna brzina?
[Ovu poruku je menjao Slobodan Milivojevic dana 15.05.2011. u 15:37 GMT+1]
Čemu ovo služi, a uz to i ne radi?!?!?!?!
www.oneit.rs ::
www.koktelbar.rs ::
www.fissoft.net
Moj komšija dve krave kupio!
Za svaki slučaj :)