Pozdrav svima
Imam jedan problem koji me mući evo gotovo godinu dana.Nadam se da sam ga postavio na pravo mjesto.Naime prošle godine negdje u 10.mj.sam kupio knjigu PHP programiranje Razvoj aplikacija za Web .A o toj sam knjizi upravo saznao preko ovoga foruma.E sada problem .Naime sve fino instaliram prema knjizi PHP,MySQL, Apache ali problem jest u tome kad ukucam localhost /test .php izbaci mi u tabeli Loaded configuration file none kao i configuration file C / Windows a ja sam PHP prema preporuci sa supporta instalirao u C /PHP folder.O ovome problemu sam pisao i nekim informatičkim magazinima ali nisam dobio odgovarajuće rješenje problema.Kada sam našao vremena malo sam tabirio po internetu i našao da je to boljka nove verzije PHP-a.Uradio sam isntalaciju prema preporuci sa PHP sajta ali opet ništa mijenjao sam fajlove postavljao php .ini u windows, kopirao dll fajlove ali ništa nema pomaka.Također PHP je verzija 5.2.14 a Apache 2.2.16.Operativni sistem je windows 7 64 bit ultimate ( također nalazio sam probleme sa 7 ali rješenja nisu meni pomogla).Apache je isto instaliran u svoj folder na C drajvu.Inače Apache je testiran i izaci poruku It works kao i prema knjizi.Ako ikako znate kako da nađem rješenje problema recite inače sve sam probavao i sa sajta PHP-a ali ništa mi ne pomaže.
Unaprijed hvala

Loaded configuration file problem
Re: Loaded configuration file problem
Re: Loaded configuration file problem