Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

DBComboBox kako procitati celu kolonu

[es] :: C/C++ programiranje :: DBComboBox kako procitati celu kolonu

[ Pregleda: 1538 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Å tampanje RSS

milan_sr
Milan Savov
Strumica

Član broj: 262218
Poruke: 108
62.162.52.*



+26 Profil

icon DBComboBox kako procitati celu kolonu10.09.2010. u 15:30 - pre 105 meseci
kada namestim data sorce i data fied daje mi samo prvi red iz kolone...kako sve redove da iscita?
 
Odgovor na temu

itf
Zagreb

Član broj: 59794
Poruke: 993
*.adsl.net.t-com.hr.



+9 Profil

icon Re: DBComboBox kako procitati celu kolonu10.09.2010. u 19:33 - pre 105 meseci
Pogledaj DBLookup komponente.
 
Odgovor na temu

ik0
Ivan Cekov
Information System Developer
Planning Authority Malta
Floriana, Malta

Član broj: 222385
Poruke: 158
92.55.82.*



+3 Profil

icon Re: DBComboBox kako procitati celu kolonu10.09.2010. u 20:30 - pre 105 meseci
mozes i ovako, pretpostavljam da radis sa adotable...Mozda je bolje kako sta je reko itf...

Code:

void __fastcall TForm2::FormShow(TObject *Sender)
{
ADOTable->Active=true;
while(!ADOTable->Eof)
{
ComboBox->Items->Add(ADOTable->FieldByName("KOLONA")->AsString;
ADOTable->Next();
}
ADOTable->First();
}

Kude tumbe i tri bandere
 
Odgovor na temu

milan_sr
Milan Savov
Strumica

Član broj: 262218
Poruke: 108
62.162.52.*



+26 Profil

icon Re: DBComboBox kako procitati celu kolonu10.09.2010. u 20:43 - pre 105 meseci
ok hvala. Jer moguce da napravim novu kolonu u tabelu (Acess baza) preko bcb t.e posti li takav kod?
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: DBComboBox kako procitati celu kolonu

[ Pregleda: 1538 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.