Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

ADOQuery refresh()

[es] :: C/C++ programiranje :: ADOQuery refresh()

[ Pregleda: 1358 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

ik0
Ivan Cekov
Information System Developer
Planning Authority Malta
Floriana, Malta

Član broj: 222385
Poruke: 158
62.162.51.*



+3 Profil

icon ADOQuery refresh()20.08.2010. u 11:17 - pre 106 meseci
Trebami da uradim Refresh ili Reload na adoq jer kada uradim neku promenu u bazi nemogu je videti na nekom drugom adoq, ona se neizmeni dok ne uradim "restart" programu...ADOQuery1->Refresh(); "nece" jer mi program puca...
Kude tumbe i tri bandere
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

itf
Zagreb

Član broj: 59794
Poruke: 993
*.adsl.net.t-com.hr.



+9 Profil

icon Re: ADOQuery refresh()20.08.2010. u 11:53 - pre 106 meseci
Umjesto Refresh probaj

ADOQuery1->Close();
ADOQuery1->open();
 
Odgovor na temu

ik0
Ivan Cekov
Information System Developer
Planning Authority Malta
Floriana, Malta

Član broj: 222385
Poruke: 158
62.162.51.*



+3 Profil

icon Re: ADOQuery refresh()20.08.2010. u 13:01 - pre 106 meseci
Nece...samo refresh me spasava ove...
Kude tumbe i tri bandere
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: ADOQuery refresh()

[ Pregleda: 1358 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.