Pozdrav svima!
Imam problema sa Thunderbirdom, otkad sam prešao na Windows 7 stalno ima neke probleme. Prvo je stalno indeksirao nešto, pa sam našao da je to bug i otkrio način kako da ga disejblam, pa onda je krenuo bez ikakvog razloga da crkava i stalno sam morao da ga restartujem, ponekad bez razloga mi zauzme 2 GB memorije... ukratko, bio sam strpljiv, čekam još od januara da ga poprave, stalno upgrejdujem na najnoviju verziju, ali neće...
Pa me zanima da li neko ima predlog nekog drugog email klijenta, a da je isto tako dobar (ili bolji)? Ranije sam koristio Netscape Communicator, onda je to propalo pa sam prešao na Opera Mail i malo na Outlook Express... dok na kraju nisam našao Thunderbird i bio sam srećan sa njim sve dok nisam prešao na Win7.
Šta je za mene bitno? Kao prvo, mora da ima dobru podršku i za POP3 i za IMAP, jer koristim više naloga i imam ih svakakvih (SSL, TLS, obični...). Takođe, mora da podrži download samo headersa, tj. da ne skine sadržinu čitavog emaila. Ovo mora da podržava na POP3 računu, nije dovoljan samo IMAP (npr. Windows Mail podržava samo IMAP). I na kraju mora da ima email filtere/message rules, koji moraju da rade i na POP3 i na IMAPu.
Da napomenem da Thunderbird sve ovo podržava, samo što eto, ne radi nešto u zadnje vreme...
Do sada sam probao još Windows Mail i Pegasus... pa me zanima da li neko ima neki bolji predlog?
Hvala unapred!

Neki dobar email klijent (a da nije Thunderbird)