ja ne znam samo kako ih nije sramota u 2010 godini oni nama nude brzine od 64 kb (to je tako reci dial up ni Youtube ne moze covek da otvori normalno sa tom brzinom) i to uz sve najavljuju na sva zvona kao nesto novo i inovativno !
Da je praistorijski Bil Gejts pronasao vatru sigurno bi nam naplacivao po upaljenoj
grancici
uz sve vrste paketa: uzarak, plamicak, buktinja i sl:)
-----------------------------------------------------
Duct tape is like the force. It has a light side, a dark side, and it holds the universe
together....
kacica: ja ne znam samo kako ih nije sramota u 2010 godini oni nama nude brzine od 64 kb (to je tako reci dial up ni Youtube ne moze covek da otvori normalno sa tom brzinom) i to uz sve najavljuju na sva zvona kao nesto novo i inovativno !
Ne nude, poklanjaju 64Kb. A ko poklonu u zube gleda, neka plati više za brži net.
P.S. Pozdravi mi Jugoslaviju, dobar je to hotel. :)
... Vladimir Vučićević aka. Bachi
~~~ www.bachi.in.rs <<<<>>>> ICQ: 238202325
>>> It's nice to be important, but it's more important to be nice...
Ne šaljite privatne poruke na forumu, umesto toga, šaljite emailove...
kacica: ja ne znam samo kako ih nije sramota u 2010 godini oni nama nude brzine od 64 kb (to je tako reci dial up ni Youtube ne moze covek da otvori normalno sa tom brzinom) i to uz sve najavljuju na sva zvona kao nesto novo i inovativno !
Upravo to sto kaze @bachi poklonu se u zube ne gleda...
Pogledaj kod Lelelkoma imas osnovnu pretplatu od 500din. a ne dobijes nista opet je Orionova ponuda konkretna...
Čekaj, otkud vam za brzinu od 64kB, pa zar nije 750 kB max brzina...daj bre ljudi da li je neko probao ovo i služi li ičemu? meni su poslali neki mail gde mi nude to i da mi dupliraju brzinu neta ako mi se svidi internet za poneti posle mesec dana probnog korišćenja...i pogodnost je sto bi mi duplirali brzinu downloada na direct@home paketu i ovaj internet za poneti i sve to za otprilike 1500din. mesečno sto mislim da nije lose...:)))
Na sajtu im stoji samo cena pretplate ali ne piše koje brzine mogu da se očekuju ako se neko pretplati. Da li je neko korisnik usluge "internet za poneti"? Kakva su iskustva?
Upload je 350k na svim data paketima, ali realno ne ocekujte vise od 180-200 (pogotovu ne sa jednom konekcijom).
Download je 720-750k i u podrucijima sa losijom pokrivenoscu...
"We live in a society exquisitely dependent on science and technology,
in which hardly anyone knows anything about science and technology."
to sam mislio, da li sim koristi, jer sam planirao da taj net koristim na netbooku sa ugradjenim modemom i na telefonu, ali ako ne koristi sim, nishta od te kombinacije
Sve i da se SIM koristi za autorizaciju, tebi treba modem koji ce da radi na frekventnom opsegu dodeljenom provajderu za CDMA (koje nisu globalno iste), a to svakako nemas.
"We live in a society exquisitely dependent on science and technology,
in which hardly anyone knows anything about science and technology."
ok, nisam previshe upucen u ovo, ali jel to znachi da inache ne mogu da koristim sim karticu za mobilni net (telenor,mts..) ako je recimo stavim u iphone ili u netbook koji ima ugradjen svoj modem?