Sa postovanjem gospodine Boro, ja citam nekorektan odnos od strane Suporovica i ne zelim da me vredja, direktno se odnosi na mene, ocigledno covek ima nesto protiv mene, cesto koristi provokacije koje su delimicno vezane sa temom. A kao njegovo opravdanje na tvrdnju koju on iznosi, nema ni jedan konkretan primer!
A sad odgovor, nije tacno da sam ja bilo sta promovisao, ono sto tebe zanima je nezakonita radnja pa se u tom pravcu i ophodis sa ljudima, nisi dao ni jedan predlog kako se to radi.
Ovde pokusavas na neki tvoj nacin, da ubedjujes ljude sta je zakonski. Bez nekog ranijeg iskustva, da nemislis da te vredjam nedaj boze, ti kao da nisi ziveo u Srbiji!
Podseticu ostale ljude koji su imali neprijatna iskustva sa ovakvom vrstom komunikacije, da se suzdrze od licnih provokacija, forum sluzi da se razmene misljenja i neka iskustva.
Ja sam obican gradjanin ove drzave, nisam radio-amater i ne zelim nikad da budem, to je moje pravo, kao posledicu imate ljude koji razmisljaju svojom glavom, ne onako kao pijan plota drzati se zakona, mislim na zakone kod nas koji se sprovode uvek u neciju korist, isto tako i taj los duh koji se sprovodi od komunizma na ovamo, znaci nista novo.
Lepo je biti kulturan ali nije korisno u ovom slucaju.

Re: Radio-amaterski duh - Ham spirit na UKT