juce odem da prebacim posle dugo dugo razmisljanja oko provajdera svoj broj na post paid u poslovnicu, lik me iskulira i kaze bices nedostpuam 4 dana pa ide praznik ko zna kako sta dodji ti od sledece srede !
kad ja dans pogledam ima sta da vidim ! po mojim istrazivanjima za mene najpovoljniji paket prenesi od 150 minuta i 150 poruka vis ene postoji ! uveden neki lopovski 200, ALO bre necu 200 za te pare ocu 150 za stare.
kako ih bre nije sramota da vise varaju i kradu narod !!! ej tarifiranje 60+60 me podseca na pocetke MObtela i Karica ! Uzas i beda zaista ! od interneta ni I / uskostava veze dodatnih 1 din bez poreza skuplja ! ! ! stvarno stavarno sramota a o ponudi bednoj i jadnoj a preskupoj telefona necu ni da govorim !
Odo na mts jer da necu moci da prenosim minute al cu bar uzeti bolji tel za manje para i imati kolko tolko posten obracunski interval od 60+1sek. Vip 60+30 sto po meni takodje nije fer i korektno ! al imaju nekih 1000min u okviru mreze samo jos da nadjem nekog ko koristi VIP ceo imenik samo 3 boja imam VIPovaca :)
Nemogu da vam opisem kolko ceo dan pizdim zbog ovoga !
FCI 5058 BAN`S ANGELS, (American Staffordshire Terrier kennel)
str. 1. Oktobar 3, Vlasotince 16210 Serbia
Dragan i Dimitrije Blagojevic
mob:+381631508981
E-mail:draganban@gmail.com
http://www.bansangels.com