Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

[Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube

[es] :: Browseri :: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube

Strane: 1 2

[ Pregleda: 10441 | Odgovora: 24 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

BBS
Be Back Soon
ŠUMADIJA DO TOKIJA

Član broj: 40443
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: www.googleguide.com

icon [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube23.03.2010. u 19:00 - pre 1158 dana i 15h

Čime skidati sa Youtube što kvalitetnije snimke koristeći Operu ili eventualno FF

Odgovor na temu

nocniduh

Član broj: 158447
*.dynamic.isp.telekom.rs.

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube23.03.2010. u 19:42 - pre 1158 dana i 14h
Orbit Downloader ima modul koji se zove Grab++. Pokrenes ga pre ucitavanja stranice sa klipom (prethodno proveris da li je ukljucen monitoring u grab++ za tvoj browser), i zatim ucitas stranicu. Grab++ ce onda da ti prikaze sve .flv fajlove koje pronadje. Stikliras sta ti treba i kliknes na download. Posto se fajl preuzima u Orbitu, mozes da zatvoris stranicu. Kvalitet klipa ce biti jednak strimovanom klipu. Znaci ako oces bolji kvalitet, izaberi to u youtube plajeru, pa onda stikliraj taj link u Grab++.

Pomocu ovog programa se mogu preuzeti streamovani klipovi i sa svih ostalih sajtova. E sad mozda si ti hteo neki download manager u koji samo ubacis linkove ka youtoube stranicama pa on sve to skida, mozda Orbit Downloader moze i to, a mozda da konsultujes google.

Odgovor na temu

kvaju

Član broj: 168744
212.39.108.*

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube23.03.2010. u 19:57 - pre 1158 dana i 14h
Laptopovi

http://2su.de/mjJ

Odgovor na temu

BBS
Be Back Soon
ŠUMADIJA DO TOKIJA

*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube24.03.2010. u 00:45 - pre 1158 dana i 9h
@nocniduh
u kom formatu skida fajlove

@kvaju
e tako nešto na operi

Odgovor na temu

stil
11000

Član broj: 4832
*.mbb.telenor.rs.

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube24.03.2010. u 03:17 - pre 1158 dana i 7h
Ja koristim VideoCacheView v1.57 - Save downloaded video files from Web browser cache. Nije nešto elegantan ali radi posao.
Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo.

"Biti dobro prilagođen duboko bolesnom društvu nije mjera zdravlja." ~ Džidu Krišnamurti

Odgovor na temu

zus
marketing

Član broj: 41900
95.180.75.*

Sajt: www.sr.wikipedia.org

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube24.03.2010. u 09:59 - pre 1158 dana
Mozes ovde da pogledas.
http://widgets.opera.com/search/?order=name&q=video

npr. http://widgets.opera.com/widget/10911/
Juce je proslost.....
Sadasnjica je tajna.....
Sutrasnjica je poklon

Odgovor na temu

Vladokv
Vladimir Knezevic
Kraljevo

Član broj: 31521
77.46.185.*

Sajt: goo.gl/ZbvDC

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube24.03.2010. u 10:06 - pre 1158 dana
http://keepvid.com/
najelegantnije resenje, radi na svim brovserima, jednostavno i ne mora da se instalira
P.S. jeste offtopic sto ovo nije program - kao sto je trazeno, nego sajt, ali radi posao
Jedno je znati put, a drugo hodati njime

Odgovor na temu

mrle 011

Član broj: 143142
*.ptt.rs.

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube24.03.2010. u 12:00 - pre 1157 dana i 22h
http://extendopera.org/userjs/content/download-youtube

Odgovor na temu

naca2312
Natasha Ostojic
Novi Sad

Član broj: 255513
*.adsl-a-1.sezampro.yu.

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube24.03.2010. u 16:17 - pre 1157 dana i 18h
Ja koristim dvdvideosoft downloader, radi dobro http://www.dvdvideosoft.com/pr.../dvd/Free-YouTube-Download.htm
YOU CAN DO ANYTHING YOU SET YOUR MIND TO

Odgovor na temu

nocniduh

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube24.03.2010. u 21:33 - pre 1157 dana i 13h
@BBS Pa u onom u kojem se streamuju. Ako je flv onda flv, ako je neki drugi onda taj drugi. Kako ne kapiras, on otkriva sa kojih se linkova ucitava video u flash player na stranici, i onda direktno skida sa tih linkova, ne vrsi nikakve konverzije, ako na to mislis.

Odgovor na temu

BBS
Be Back Soon
ŠUMADIJA DO TOKIJA

*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube24.03.2010. u 23:51 - pre 1157 dana i 10h
Citat:
stil: Ja koristim VideoCacheView v1.57 - Save downloaded video files from Web browser cache. Nije nešto elegantan ali radi posao.

Na taj način samo ono što odgledam mogu da skinem, zar ne?

Jesi li nešto od ovoga koristio?

Citat:
Vladokvhttp://keepvid.com/
najelegantnije resenje, radi na svim brovserima, jednostavno i ne mora da se instalira
P.S. jeste offtopic sto ovo nije program - kao sto je trazeno, nego sajt, ali radi posao

Kad hoću da skinem neki video dobijam sledeći info: Please use the KeepVid program to download videos.
Drugi problem je što ako postoje dva identična videa npr sa manjom i većom rezolucijom moram pažljivo da odaberem koji je koji da bi skinuo onaj sa većom rezolucijom

Ovo mi najviše liči na ono što mi treba (mogućnost da se odgleda bilo koji video a da se odabere da skida onaj najvećeg kvaliteta uslovno rečeno), jesi li probao u praksi?

Citat:
naca2312
Ja koristim dvdvideosoft downloader, radi dobro http://www.dvdvideosoft.com/pr.../dvd/Free-YouTube-Download.htm

Ovo je zaseban program zar ne?

Citat:
nocniduh
@BBS Pa u onom u kojem se streamuju. Ako je flv onda flv, ako je neki drugi onda taj drugi. Kako ne kapiras, on otkriva sa kojih se linkova ucitava video u flash player na stranici, i onda direktno skida sa tih linkova, ne vrsi nikakve konverzije, ako na to mislis.

U tome i jeste problem teba mi najbolji mogući kvalietet i nikako u tom flv formatu

Neophodno m ije da skinem gomilu video materijala sa Youtube i da bude što boljeg kvaliteta kako bi se kasnije mogao obraditi

Odgovor na temu

stil
11000

*.mbb.telenor.rs.

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube25.03.2010. u 04:42 - pre 1157 dana i 5h
Citat:
BBS: U tome i jeste problem teba mi najbolji mogući kvalietet i nikako u tom flv formatu

Neophodno m ije da skinem gomilu video materijala sa Youtube i da bude što boljeg kvaliteta kako bi se kasnije mogao obraditi

Ono što si odgledao (učitao do kraja) nalazi se u kešu brauzera, nije bitno kojeg. Ovaj program kada se pokrene prvo pretraži taj keš za ono što si mu zadao i izbaci ti spisak. Ti posle biraš šta ti treba.

"Biti dobro prilagođen duboko bolesnom društvu nije mjera zdravlja." ~ Džidu Krišnamurti

Odgovor na temu

nocniduh

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube25.03.2010. u 06:06 - pre 1157 dana i 4h
@BBS Pa valjda ti je najbolji moguci kvalitet onaj koji se ne konvertuje? Sa Orbitom dobijas izvorne fajlove, kvaliteta istog ko kad bi gledao na stranici youtoube-a.

Nije flv format los, nego je problem sto je taj fajl, pre nego se ucini dostupnim na youtoube-u, najcesce prosao kroz vise konverzija i formata. Prvo imas izvorno kodiranje, kada se snima sa kamere ili TV kartice recimo. I tu je maklsimalan kvalitet snimka. Zatim korisnik kada zeli da uploaduje na youtoube ili neki drugi sajt, obicno smanjuje velicinu fajla i tu se gubi deo kvaliteta snimka. Zatim youtoube sve uploadovane fajlove konvertuje u jedan format, flv, ne znam zasto, verovato je pogodniji za streamovanje, ali to dodatno smanjuje kvalitet snimka, jer sad ne smanjuje samo velicina, nego se menja i format snimka. I onda kada ti se ucita flash player na youtoube stranici, on poziva flv fajl sa youtoube servera i reprodukuje snimak.

Znaci ti tu nista ne mozes da ucinis povodom flv formata, kvalitet jedino mozes podici ako klip pustis u vecoj rezoluciji, HD, kvalitetu ili kako se to vec zove od sajta do sajta, ukoliko ta opcija postoji, pa onda Orbitu kazes da skida taj link.

Odgovor na temu

stil
11000

*.rcub.bg.ac.rs.

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube25.03.2010. u 12:51 - pre 1156 dana i 21h
Ovo kod mene ne radi.

Prikačeni fajlovi

Odgovor na temu

naca2312
Natasha Ostojic
Novi Sad

*.adsl-4.sezampro.yu.

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube25.03.2010. u 16:36 - pre 1156 dana i 18h
BBS Jeste zaseban je program, downloadujes ga sa linka koji sam navela. I posle samo kopiras url youtube videa i ides na download, i sve sam obavi, i imas spot .
U programu ima jos ponudjene opcije u kom formatu zelis da ti downloaduje video, da li mp4, avi, ili flv

Odgovor na temu

stil
11000

*.rcub.bg.ac.rs.

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube25.03.2010. u 17:12 - pre 1156 dana i 17h
Citat:
stil: Ovo kod mene ne radi.

Proradilo je nemam pojma kako :)

Odgovor na temu

Shadowed
.NET developer

Član broj: 649

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube25.03.2010. u 17:33 - pre 1156 dana i 17h
Ne znam koliko se uklapa u temu, posto je pitanje za program, ali postoji http://getvideo.no-ip.org/ koji je u beta fazi. Najbitnija razlika u odnosu na slicne sajtove je sto daje linkove ka svim rezolucijama (npr. ako Youtube ima 360p, 480p, 720p...). Pored youtube-a ima i podrsku za dailymotion, metacafe i jos par sajtova.
Against stupidity the gods themselves contend in vain

Odgovor na temu

BBS
Be Back Soon
ŠUMADIJA DO TOKIJA

*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube27.03.2010. u 04:33 - pre 1155 dana i 6h
Citat:
stil: Ono što si odgledao (učitao do kraja) nalazi se u kešu brauzera, nije bitno kojeg. Ovaj program kada se pokrene prvo pretraži taj keš za ono što si mu zadao i izbaci ti spisak. Ti posle biraš šta ti treba.

Izgleda da nisam dovoljno pojasnio. Šta se dešava reimo akopostoji snimak u nekom low formatu i HD sulovno rečeno formatu, ja učitam slabiji i on se sad nalazi na disku računara ali ne i ovaj u boljem formatu. Da l ije tako ili grešim?

Citat:
nocniduh: @BBS Pa valjda ti je najbolji moguci kvalitet onaj koji se ne konvertuje? Sa Orbitom dobijas izvorne fajlove, kvaliteta istog ko kad bi gledao na stranici youtoube-a.

Nije flv format los, nego je problem sto je taj fajl, pre nego se ucini dostupnim na youtoube-u, najcesce prosao kroz vise konverzija i formata. Prvo imas izvorno kodiranje, kada se snima sa kamere ili TV kartice recimo. I tu je maklsimalan kvalitet snimka. Zatim korisnik kada zeli da uploaduje na youtoube ili neki drugi sajt, obicno smanjuje velicinu fajla i tu se gubi deo kvaliteta snimka. Zatim youtoube sve uploadovane fajlove konvertuje u jedan format, flv, ne znam zasto, verovato je pogodniji za streamovanje, ali to dodatno smanjuje kvalitet snimka, jer sad ne smanjuje samo velicina, nego se menja i format snimka. I onda kada ti se ucita flash player na youtoube stranici, on poziva flv fajl sa youtoube servera i reprodukuje snimak.

Znaci ti tu nista ne mozes da ucinis povodom flv formata, kvalitet jedino mozes podici ako klip pustis u vecoj rezoluciji, HD, kvalitetu ili kako se to vec zove od sajta do sajta, ukoliko ta opcija postoji, pa onda Orbitu kazes da skida taj link.

FLV format bi da izbegnem jer su mi snimci neophodni za kasniju obradu a od toga ništa ako je u FLV i zato je potrebniji drugi i bolji format

Citat:
naca2312: BBS Jeste zaseban je program, downloadujes ga sa linka koji sam navela. I posle samo kopiras url youtube videa i ides na download, i sve sam obavi, i imas spot :).
U programu ima jos ponudjene opcije u kom formatu zelis da ti downloaduje video, da li mp4, avi, ili flv

Ovo sa mogućnošću biranja formata deluje interesantno ali bi bil oidealno da nije zaseban program jer onda to oduzima vreme u smislu copy, izlazak iz browsera, otvaranje programa, paste itd. Kad je reč o velikom broju materijala koje treba skinuti deluje nepraktično, bolja bi varijanta bila integracija u browser ili čak nešto kao ovo što navodi Shadowed

Odgovor na temu

stil
11000

*.mbb.telenor.rs.

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube27.03.2010. u 07:42 - pre 1155 dana i 2h
Citat:
BBS: Izgleda da nisam dovoljno pojasnio. Šta se dešava reimo akopostoji snimak u nekom low formatu i HD sulovno rečeno formatu, ja učitam slabiji i on se sad nalazi na disku računara ali ne i ovaj u boljem formatu. Da l ije tako ili grešim?

Onaj format koji si odgledao i skroz izbaferovao se nalazi u kešu brauzera. Program radi pretragu toga i pokaže ti spisak ma koji da je format ili brauzer u pitanju. Ona caka sa javaskriptom koju je postavio mrle 011 ima opciju za izbor formata u kojem želiš da skineš video.

Odgovor na temu

naca2312
Natasha Ostojic
Novi Sad

*.adsl-a-6.sezampro.rs.

icon Re: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube27.03.2010. u 21:55 - pre 1154 dana i 12h
Citat:
BBS: Ovo sa mogućnošću biranja formata deluje interesantno ali bi bil oidealno da nije zaseban program jer onda to oduzima vreme u smislu copy, izlazak iz browsera, otvaranje programa, paste itd. Kad je reč o velikom broju materijala koje treba skinuti deluje nepraktično, bolja bi varijanta bila integracija u browser ili čak nešto kao ovo što navodi Shadowed

Ako imas puno fajlova da skidas onda si verovatno u pravu. Ne znam sta da ti kazem, ja ne skidam nesto velike kolicine videa, pa mi ovaj program odgovara.

Odgovor na temu

[es] :: Browseri :: [Opera] Najbolji program za skidanje sa Youtube

Strane: 1 2

[ Pregleda: 10441 | Odgovora: 24 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.