Ne znam kakva ti je zvucna kartica, ali ako je losija bez sinteze zvuka onda je najbolje da kar fajl prebacis u wav sa programom koji se zove wingroove. Ovaj program ujedno radi i softversku sintezu zvuka. Kada imas gotov muzicki fajl, potrebno je da sa programom powerkaraoke ucitas taj muzicki fajl, a za tekst uzmi import from kar, tako da ti osim ustede u kucanju teksta program odradi i sinhronizaciju koristeci kar fajl. Kad to zavrsis u programu kazes da ti pravi cdg fajl, tako da dobijes jednu vrstu audio i video fajla koji se mogu prziti i gledati na cdg playerima. Da bi format cdg prebacio u vob, mozes iskoristiti cdg2avi program koji ce ti automatski odraditi prebacivanje ovog fajla u avi sa zvucnim zapisom.
Nakon ovoga mozes koristiti neki od dvd authoring programa, a ja bi ti preporucio WinDVD Creator, jer sa njim ne moras razdvajati avi na m2v i ac3. Sa creatorom dobijas gotove vob fajlove sa ifo settingso, tako da poslije sa NERO programom mozes da ispeces DVD. Ukoliko nemas DVD przac, onda je najbolje da koristis tmpeg encoder kako bi dobio mpeg fajl, koji mozes iskoristiti za pravljenje VCD ili SVCD takodjer sa NERO programom. Ako ne mognes naci sve ove programe, trebace mi malo vremena da pokupim sve linkove gdje ih ima skinuti, jer sam mjenjao masinu kuci, a zaboravio sam favorites da sacuvam

Kupujmo domace,
pijmo Karlovacko