Cao svima! Imam jedan veliki problem. Uzeo sam lap top i instaliran mi je Windows 7. Kao i vecina korisnika, razocaran sam izostavljanjem Outlook Expressa. E sada, nigde nisam naisao na resenje mog problema. Probao sam da prebacim sa mog desktop racunara i mejlove i address book iz Outlook Expressa na lap top u Microsoft Office 2007 ili Thunderbird. Address book mi je najvazniji jer u njemu imam oko 4500 adresa u 56 grupa i to mi je neophodno za posao. Kada bi to uspeo da prebacim kako je sada u Outlook Expressu (znaci sa sve grupama!) postedelo bi me ogromnog truda da to sve razvrstavam u grupe ispocetka. Da li mi neko moze pomoci? Vrlo mi je bitno da uz address book dobijem i grupe koje imam u njemu. Sa desktop racunara exportovao sam address book u Microsoft Office Excel Comma Separated Values File (.csv) i kada sam probao u Microsoft Outlook 2007 na lap topu da importujem dobio sam sledecu poruku: Outlook was unable to retrieve the data from the file C:\... . Verify that you have the correct file, that you have the permission to open it, and that is not open in the other program.
Glavu razbijam vec dva dana i ne uspevam po forumima da nadjem resenje problema, nije mi cak bitno ni koji cu e-mail klijent koristiti vazno mi je samo da uspem sa desktop racunara na lap top da prenesem Address Book sa sve grupama i mailove. Molim pomoc! Hvala unapred.

Pomoc oko importovanja address booka sa grupama na drugi racunar

Re: Pomoc oko importovanja address booka sa grupama na drugi racunar