Uh...
Brate, sve zavisi od toga da li te neko pritiska (rok) da ucis C++; ako ne, onda mozes i da uzivas uceci. Ja nisam bas uzivao...
Jos nesto. Ako ne znas suvi C, onda imas dva posla. Moras savladati C do te mere da ti razumevanje koda ide glatko "k'o tecan engleski". Po mom misljenju, to se moze postici za nekih mesec dana, mada ces i posle tog roka nailaziti na primere koji ce te zbunjivati, ali to se podrazumeva.
Tek posle toga mozes preci na ucenje C++-a. Sa njim ti je kao sa kineskim pismom: za tri meseca ces ga koristiti i razumeti; ali da bi ga STVARNO savladao, imas samo jedan zivot...;)
Salu na stranu; C++ se MORA znati. Uopste se ne zanosim da nesto poznajem standard i klase koje idu uz njega; dovoljno mi je da sam jedno vreme radio za pare u C++-u i "osetio" nacin razmisljanja u njemu. Ako dobro znas Pascal, filozofija C++-a te bas i nece oduseviti. ALI, moc C++-a kao jezika je OGROMNA; svakako ga nauci.
Pozdrav
Rajko
P.S. Nisam ti preporucio nijednu knjigu, jer ih ne znam, osim "Thinking in C++". Ali ako ne znas C, prvo nadji dobru knjigu za njega, jer u "Thinking..." poglavlje 3. nije bas dobar tutorijal za ucenje suvog C-a; suvise je zgusnuto.