Ok situacija sa radijusom je i dale blago receno cudna.Naime 29.01 sam otisao do njihovih prostorija i pricao valjda sa teh. direktorom.S obzirom da sam imao malo jace zahteve od onog sto nude receno mi je da moram malo da sacekam(naravno).Moji zahtevi su bili sledeci:
-brzina veca od 128Kbps
-konekcija bez proxy servera
Odgovor za vecu brzinu je bio da planiraju 256Kbps za otprilike 2-3 meseca(u pocetku samo za pravna lica - sto mi odgovara) i 2Mbps do kraja leta.Cak mi je bilo ponudjeno direktno kacenje na opticki kabal.??!!
Hmm proxy je vec bio problem,kao ne moze ...pa onda price za malu decu...da bi na kraju bilo ok ali za vece pare(sto mi ne pretstavlja neki problem)
Rekli su mi da se javim za 3 nedelje pa da vidimo sta moze da se uradi.
Tri nedelje su prosle pozvao sam ih i dobio nekog lika koji definitivno ne zna sta je to internet.Napricao mi je neke price kako ne moze ovo ne moze ono...i tek kada sam ga grubo prekinuo rekao mi je da posaljem mail sa zahtevima,a on ce da ga prosledi svom pretpostavljenom.
Ok napisao sam mail i poslao i evo jos uvek nema odgovora.Krajnje neozbiljno.Da stvar bude jos smesnija njihov mail je rvkdspodrska@hotmail.com.
Prosto ne mogu da verujem da koriste hotmail.
Inace zivim u 23. bloku i navodno tu prolazi njihova optika.

Re: KABL JEDAN (Radijus-Vektor) kablovski internet