Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

INSERT statement za BLOB fields

[es] :: Baze podataka :: INSERT statement za BLOB fields

[ Pregleda: 2847 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Riste Pejov
Team Leader/Senior Software Developer @
Ein-Sof ltd Skopje
Skopje, Macedonia

Član broj: 128
Poruke: 571
212.110.78.*

Jabber: richie@bagra.net.mk
ICQ: 154236769
Sajt: riste.softver.org.mk


Profil

icon INSERT statement za BLOB fields15.11.2001. u 12:58 - pre 213 meseci
ehe .... ***ote ... valjda nikad mi nije trebalo ...
ali mi sad mnogo treba
kako da insertujem multiline text u BLOB field ?

uspelo mi je da ubacujem red po red sa \n na kraju svakog reda
ali garant postoji neko elegantnije resenje

e sad pevajte
People who think they know everything tend to irritate those of us who do.
 
Odgovor na temu

leka
Dejan Lekić
senior software engineer, 3Developers
Ltd.
London, UK

Član broj: 234
Poruke: 2534
*.racasse.se

Sajt: dejan.lekic.org


+2 Profil

icon Re: INSERT statement za BLOB fields15.11.2001. u 14:18 - pre 213 meseci
Molim te da kad god pitas nesto objasnis i za sta ti treba (recimo koji RDBMS koristis, da li koristis ODBC, da li ti to treba za pisanje nekog programa - C/C++, Delphi, Python, VisualBASIC, blabla).

Ovako zaista ne znam sta da ti kazem i kakav kod da ti dam.

Ja sam to radio recimo sa PHP-om, C-om (MySQL API) i C++ uz Sinisin MySQL++ API...

Pozdrav


Dejan Lekic
software engineer, MySQL/PgSQL DBA, sysadmin
 
Odgovor na temu

Riste Pejov
Team Leader/Senior Software Developer @
Ein-Sof ltd Skopje
Skopje, Macedonia

Član broj: 128
Poruke: 571
212.110.78.*

Jabber: richie@bagra.net.mk
ICQ: 154236769
Sajt: riste.softver.org.mk


Profil

icon Re: INSERT statement za BLOB fields15.11.2001. u 16:09 - pre 213 meseci
mislim da nema razlika koji RDBMS koristim ...
samo pitam o SQL sintaksi
ali ako te toliko interesuje ... onda radim
sa Delphi i InterBase/Paradox ...
neke su mi baze Paradox .. i neke .gdb...
radi se o dve aplikacije ...
prva aplikacija se kaci na InterBase
a druga app radi sa paradoxom ....
... ali samo trebam neke ispravke na drugu
aplikaciju ... pa zasto da izmishljam tocak

mozes pisati i c++ kod za mysql ...
mislim da bih mogao i to da iskoristim :P

People who think they know everything tend to irritate those of us who do.
 
Odgovor na temu

[es] :: Baze podataka :: INSERT statement za BLOB fields

[ Pregleda: 2847 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.