Lose, zaista lose, i mislim da sa ovom promocijom ce im biti skuplji troskovi marketinga nego korist od iste.
Ajde da su jos stavili 100 din i da vazi 7 dana od aktivacije, ili 200 ali da onda vazi 30 dana od kativacije, ali ovako ja stvarno ne znam ko ce da im mesecno uplacuje 900 din samo za free sms, ili minute unutar vip mreze koju retko ko koristi, ovo u pola cene necu ni da komentarisem.
Pa ljudi ne za 900 nego za 543 din mesecno se moze dobiti preko 1000sms-a ka svim mrezama u tarifnom profilu 066 kontrola troskova koji nemaju vremensko ogranicenje!
Ili za 1080 se moze dobiti 250 minuta i 250 sms poruka, kao i dodatno toliko minuta i poruka unutar 066 brojeva.
Uz sve ovo se svaki mesec dobija i 66MB za prenos podataka.
Niko ko racionalno razmislja pored ovakvih ponuda nece koristiti Vip prepaid, jeste da ni na telenoru ni na mt:s-u nema nikavih promocija sada, ali kad je bilo bar su bile bolje nego ove, i kad su minuti vazili samo unutar mreze moglo se nazvati mnogo vise ljudil, nego kod vipa.
ZALAZEM SE ZA UKIDANJE VOJNE OBAVEZE. svi koji misle isto neka pisu na private poruke!