Imama huawei HG520i , i korisrim wirelees sa lap topom. Posto zivim u zgradi problem je taj
da mi se povremeno prikaci ko zna ko na moj ruter. U sustini nije mi ni zao, neka se kaci ko hoce
jer ja placam pa placam flat rate pretplatu ,ali je problem sto mi se tada dosta uspori internet.
Ostavim neki download ,izadjem, i razocarenje kada se uvece vratim … on nije skinuo ni polovinu
onoga sto je trebao vec odavno da zavrsi . Ugasim lap top a na ruteru diode za wlan i internet trepte li trepte…. protok preko njega samo ide. E sada sta da radim ??????
Da li postoji neko resnje da on sam prepozna moj laptop i automatski mu dozvoli
konektovanje ili postavljanje sifre za pristup samo ? Ako mu stavim trazenje sifre za konektovanje
da li ce uvek i pri svakom ispadanju ponovo traziti sifru ? Jer cega se bojim,posto se desava ,nekada i vise puta u toku dana , ispadanje i onda se automatski ponovo sam konektuje, da ako
mu ostavim neki download,onda kada ispadne da li ce se sam konektovati ili cekati ponovni unos sifre , jer onda ce i download stati dok mu ne unesem sifru ponovo,a to je nemoguce kada nisam tu !! Znaci da li je moguce kod prvog konektovanje nekako manuelno se konektovati a posle uvek da se on sam konektuje ako dodje do ispadanja,sto se desava ne samo meni vec i drugima koji su preko ptt-a . ? Daklem kazite mi sta da radim,koje je najbolje resenje…???

kako se zastiti ,pola zgrade mi se kaci na ruter
Re: kako se zastiti ,pola zgrade mi se kaci na ruter