imam mecuri 3.1 mp ,prezadovoljan sam . Sa dobrim baterijama nimh od 800ma
odradi 40-tak fotografija sa blicem. Da se razumemo blic je perfektan cak i u potpunom mraku do 1.5metara preko 2 metra je bezkorisan.Stavio sam externu SD memoriju 128mb-platio je 42 evrica ,staje oko 150 fotografija najbolje rezolucije2048 x .... ,ili oko 17 minuta filma .Sve u svemu za te pare(oko 110 evrica)
fantazija .Ova cena je sada i to sam video na sajtu Jeftino (ukucaj ga u googlu-strane na srpskom ) ili idi na sajt Firmr Kobian i sve ce ti biti jasno
ja svima vama koji hocete da kupite digitalni foto aparat do 110 eura preporucujem mercury deluxe 3.1 jer sam ga ja nabavio prije par dana odlican je a zamolio bih vas ako neko zna gdje mogu da kupim u srbiji karticu od 128mb za njega jer mi je sa njim doslo samo 8mb javite mi na mail hvala puno
pozdrav
omerk@cg.yu
Ne uzimaj digitalac bez opticog zuma !!!
Moj savet je dodj jos 30 do 50 € i kupi ljudski digitalac. Te XY marke sa XY funkcija i senzorima od 5 MP (interpolirano) a realno od 2 MP bez optike su bacanje para !!!
Pozdrav
Aye caramba !!!
19.05.2005. u 11:38
PeterTosh Bozicnik Marjan Srbija,Vojvodina,N.Pazova
I samo da dodam da aparati koje je Katmay spomenuo sigurno prave bolje fotografije od svih gore spomenutih Musteka i Merkjurija makar oni imali i preko 5MPix-a.
Po meni je tu najbolji Nikon 2100 pogotovo što se dobijaju baterije i punjač. Ima ga u Novelovim radnjama po Novom Sadu. Za južnije ne znam. Ima dosta toga po oglasima.