brankoivic: Jedno,možda malo glupo pitanje : imam verziju Windows 7 7260.Trenutno koristim Windows XP Pro i planiram da ga zamenim,znači planiram čistu instalaciju.Windows 7 Upgrade Advisor je nakon skeniranja potvrdio da osim NOD 32 nema ništa problematično.Pošto za skidanje sa Rapida koristim Cryptload interesuje me kako se on ponaša na Windows 7.Takodje me zanima da li je ova verzija Windowsa 7 koju imam pouzdana,odnosno da li je mogu koristiti kao jedini OS.Hvala unapred.
Mozes Win 7 7260 koristiti kao jedan OS... Ja ga imam na drugoj partici... A Win 7 je od Beta verzije toliko stabilan da se moze koristiti kao jedan operativni sistem.....
20.06.2009. u 23:05
godspeed!
Član broj: 50862 Poruke: 33 *.adsl-a-1.sezampro.yu.
brankoivic: Jedno,možda malo glupo pitanje : imam verziju Windows 7 7260.Trenutno koristim Windows XP Pro i planiram da ga zamenim,znači planiram čistu instalaciju.Windows 7 Upgrade Advisor je nakon skeniranja potvrdio da osim NOD 32 nema ništa problematično.Pošto za skidanje sa Rapida koristim Cryptload interesuje me kako se on ponaša na Windows 7.Takodje me zanima da li je ova verzija Windowsa 7 koju imam pouzdana,odnosno da li je mogu koristiti kao jedini OS.Hvala unapred.
ja koristim cryptload na buildu 7100 i radi bez problema. opušteno ga možeš koristiti.
meni i ova verzija sedmice radi skroz kako treba pa pretpostavljam da bi 7260 radila još bolje/pouzdanije.
By the dock of the pond Turtle Island
I will wait for you there creeping silently
I can keep you right behind me all my days in the...
evo da se i ja pridruzim... radi kao satic...
imam samo jedan problem... posto vidim da sidebara vise nema, znam kako da gadgeti budu always on top, ali mi treba i da prozori ne budu ispod gadgeta...
Glavni dosadašnji izvor svih vrućih informacija, kao i "procurelih" nezvaničnih verzija Windows 7, ruski sajt WZOR nagađa da bi finalna verzija RTM (Release To Manufacture) mogla da bude zaključena 13. jula...
Citat:
Wzor is claiming that the final sign off is set for July 13th. According to a translation, this is the final roadmap for Windows 7:
FINAL ROADMAP FOR WINDOWS 7 [CLIENT-SERVER]:
01.06 - 19.06.2009 - BUILDING RTM ESCROW - already assembled RTM ESCROW.
22.06 - 10.07.2009 - RTM RECALL - assembly and search for candidates to the final RTM release.
10.07.2009 - WINDOWS 7 RTM FINAL BUILD TARGET - build day "gold code".
13.07.2009 - WINDOWS 7 RTM SIGN-OFF - the date of signing the final RTM release!
We previously reported that Windows 7 could RTM at the end of this month, but if Wzor is correct. and that's a big if, it looks like we may now have a final RTM date. Wzor is stating that the latest RTM branch build is 6.1.7263.0.win7_rtm.090619-1900, and the latest build in the winmain branch is 6.1.7233.0.winmain.090614-1655, and that the next winmain assembly will be the final RTM build.
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga,
Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga,
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se,
Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
.. Sto se tice Win 7.. odlican je.. ja imam razvojnu licencu.. traje godinu dana.. .. ×puta je bolji od viste.. i imam u cilju kupiti pravu licencu. (kad mi ova istekne.)
a sto se tice konfiguracije.. sedmica radi super.. ko podmazana..
Ja cekam RTM pa cu na win 7 a win w 7260 radi extra na mojoj konfiguraciji
AMD Athlon XP 3.0GHz a radi na 2.16gb
1.5gb rama DDR 1
Ati Radeon 9600 128mb.....
Radi skoro ko XP.... tj meni XP sa svim popaljenim vuce 450-500mb rama... a win 7 ne prelazi 600mb... sa svim tim istim stvarim upaljenim... Tako da cekam RTM pa da batalim XP.... :)
Nego, ovih dana sam negde procitao da ce Microsoft, evropskom trzistu, ponuditi Windows 7 po ceni od 100-150 evra. Navodno zbog toga sto Windows 7 nece isporucivati sa explorerom. Ako stvarno tako bude... ne znam, mislim da ce se prepoloviti upotreba piratskih verzija OS. Ali, ko zna da li je to tacno, mozda je to samo novinarska prica.
29.06.2009. u 23:57
stonex Beograd
Član broj: 25873 Poruke: 582 *.adsl-1.sezampro.yu.
^ Biće malo komplikovano...
Pokreneš Windows Update, pa sa njega preuzmeš IE... onda je već lakše...
Kad obaviš šta ti treba IE možeš i da deinstaliraš, ako ti baš smeta...