Pa zavisi sta ti treba. Pretpostavljam da zelis da se igras cim te zanima masina sa jakom grafikom, dosta rama i brzim procesorom.
Znaci treba imati u vidu da ovaj ACER ima nesto manju dijagonalu, ali je zato nekih 500g laksi, ima za nijansu brzi procesor, nesto veci hard, jedan USB vise (sto ume ponekad dosta da znaci, ne znam sta bih bez onog USB HUB-a koji sam dobio uz moj MSI), ali ova masina ima garanciju od svega 12 meseci za razliku od GX701X i dobija se OS uz njega sto nije slucaj sa MSI-jevim modelom.
Kada bih birao za sebe
opet bih se opredelio za moju masinu iz razloga sto mi tezina nije predstavljala neki problem, procesor mi je dovoljan (a i hteo sam Intel), hardove imam vec eksterne i ne patim od toga, jedino mi je malo zasmetalo to sto ima svega 3 USB prikljucka i sto je desni shift jako mali mada srecom ga retko koristim (ne znam za ostale vlasnike). 72h pick&return garancija je takodje bila jedan od faktora koji mi je pomogao pri izboru a dvogodisnja garancija mi je neki minimum koji se podrazumeva, po meni, uz bilo koji ozbiljniji model. Takodje, poslednja stvar pri izboru je OS: planirao sam da jednog dana stavim Windows 7 tako da sam gledao masinu uz koju se nece isporucivati operativni sistem.
Sada vidim da sam se potpuno presaltovao na moj slucaj ali mislim da je tebi takvo misljenje i trebalo.
[Ovu poruku je menjao Pretender™ dana 24.06.2009. u 15:38 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao Pretender™ dana 24.06.2009. u 15:38 GMT+1]
"All that you see or seem, is but a dream within a dream." ~ Edgar Alan Poe
"The FUTURE belongs to those who BELIEVE in the BEAUTY of their DREAMS". ~
Eleonora Roosevelt
>>>
Poets of the Fall
<|>
Oficijelni Sajt <<<