Odem ja pre neki dan u jedan shop da pazarim nov DVD player posto je stari dobri SkyVision IP966 odradio svoje.U ponudi su imali samo Vivax K195 i Vivax K230.Odlucim se za skuplji K230 zbog USB-a i prodavac mi dozvoli da ga probam,kada imamo sta da vidimo,sve sto smo probali preko USB prikljucka putem flasha(DVD filmovi) je ili seckalo ili krene 1-2 minuta i frizuje.Nista,ja lepo uzmem jeftiniji K195 i odem kuci.Ali ni tu mojim mukama nije kraj,zaprepastio sam se kada sam pustio Divx film sa titlom jer je titl bio toliko SITAN da mi je posle 5 minuta gledanja bio potreban poprilican odmor!Da bi se odgledao film treba sesti na 0.5m od TV-a,bukvalno.E onda sam krenuo da se raspitujem kod zvanicnog distributera za novi firmware kojim bih mozda resio problem,ali ljudi su mi rekli da i nakon vise zahteva sto se tice velicine titla Kinezi ne menjaju nista,software ostaje isti i tacka.
Voleo bih da cujem vasa iskustva sa ovim i drugim modelima poput K500 itd. jer obilazeci radnje po gradu vidim da skoro nema prodavnice koja ne drzi ovog "Kineza".

Da li su Vivax DVD playeri djubre?