I ja sam greskom kupio u radnji na sajmu telefon t630 sa t-mobile mreze ima li softwera sa srpskim i kako da ga usnimim u telefon.ili kako da iskljucim e-zones koje cesto konektujem kada slucajno pritisnem dugme.Hvala
Juce sam kupio T630
Zvao sam MTS064 da mi ukljuce GPRS
Ubrzo sam dobio poruku sa podesavanjima, ali i dalje ne mogu da pristupim sadrzajima na internetu.
molim vas objasnite mi kako ovi sverceri na crno dolaze do telefona, imam kolegu vani koji kaze da su tamo ako ne skupli onda iste cene , tj kako ga oni skidaju sa mreze, nije mi jasno , ocu da kupim SE T630 ili K700 (ako budem mogao toliko izdvojiti), ako moze neko da mi objasni bio bi mu zahvalan.
Da li postoji mogucnost da se vidi da imam neprocitanu poruku dok je screen_saver/clock aktivan tj. zakljucana tastatura.
Desava mi se da nisam u blizini telefona kad stigne poruka a na displeju se samo vrti tacno vreme. Ni traga od informacije da imam neprocitanu poruku ili propusten poziv. Tako da moram svakih 15 minuta -30 minuta da pomerim joystick da se ukljuci ekran i da vidim status.
Kada zelim da neki sadrzaj primim sa nekog drugog telefona (probao sam sa t630) preko bluetooth-a ili infra reda moj telefon se sam ugasi, a odmah zatim i upali.
Sadrzaj koji je trebalo da primi (naravno) nije prebacen.
Interesantno je da kada ja posaljem nesto tom drugom telefonu preko bt ili ir sve je u redu.
Mislim da je nepotrebno da vam kazem da sam ukljucio funkcije bt i ir.
Ako neko zna (ali stvarno zna) resenje ovog problema ili je imao slicno iskustvo, bio bih zahvalan na odgovoru i pomoci!
Rajane (ili Rajo),
Imao sam potpuno isti problem kada sam kupio telefon. Budući da je bio u garanciji odmah sam ga odneo u servis, nisam čak hteo ni master reset da uradim. Tamo su problem otklonili za 5min. Ne znam tačno šta su uradili, ali su mi svi podaci kao i podešavanja u telefonu ostali netaknuti.
Ako si u Bgd javi se privatnom porukom da ti kažem gde je servis.
Pozdrav.
Pozdrav drugari. Moje pitanje je da li se t630 vredi kao telefon jer ga zelim kupiti. Cuo sam da t610 imama probleme sa mrezom i da je veoma spor. Da li je kod t630 popravljeno? Unapred hvala!!!!
Za postepeno pojačivanje zvona:
SR: Podešavanje\Zvukovi i znaci\Post. pojač. zvona
EN: Settings\Sounds and alerts\Increasing ring
Ali ako si mislio na ono kad te neko pozove pa prvo pisne pa onda zazvoni, mislim da se to ne može promeni.
„Naposletku, suština saznavanja nije u tome gubimo li igru, već kako je gubimo,
šta time spoznajemo, čemu nas je poraz naučio i kako nas to menja. Gubiti na određen
način znači - dobijati.” Richard Bach
„Naposletku, suština saznavanja nije u tome gubimo li igru, već kako je gubimo,
šta time spoznajemo, čemu nas je poraz naučio i kako nas to menja. Gubiti na određen
način znači - dobijati.” Richard Bach
Kupio sam t630 pre neki dan koji je skinut sa italijanske mreze.
Medjutim, NE MOGU DA SE KONEKTUJEM NA GPRS.
Mreza koju korisitm je 063, njihov kor.servis salje poruke da je ukljucena opcija, ali meni i dalje ne radi.
Kako se resava ovaj problem?
Nije valjda da moram da ga nosim u neki servis na flesovanje???