Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

ZIPovanje velikih datoteka

[es] :: PHP :: ZIPovanje velikih datoteka

[ Pregleda: 3129 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Miroslav Ćurčić
ex mVeliki
Novi Sad

Član broj: 19034
Poruke: 1118
..2.252.195.static.beotel.net.



+19 Profil

icon ZIPovanje velikih datoteka28.01.2009. u 14:06 - pre 125 meseci
Sve skripte koje sam skinuo s neta za pakovanje/raspakivanje ZIP arhiva imaju isti problem:
puknu kad u arhivu treba dodati neku datoteku veću od 'memory_limit' granice.

Ima li neko klasu koja je ovo prevazišla ?

Počeo sam prepravljati jednu i mislim da sam uspeo ali donekle.
Problem mi zadaje crc32 jer je obavezan u strukturi, a njegovo kreiranje je glavolomka za sisteme bez hash_file funkcije.


"The quieter you become, the more you are able to hear."
Blog | PowerCMS
 
Odgovor na temu

stole86
Jagodina

Član broj: 187073
Poruke: 16
194.106.174.*

Sajt: www.djakovic.info


Profil

icon Re: ZIPovanje velikih datoteka28.01.2009. u 14:19 - pre 125 meseci
daj scriptu?

verovatno pokusavas da smestis taj fajl u promenjlivu sa file_get_contents?
promeni taj deo da koristis readfile() , on direktno daje sadrzaj fajla na output, dok sa file_get_contents pokusava da se smesti u promenljivu, i tu puca..
www.djakovic.info
www.WebDevelopersBox.com - PHP tutoriali, tekstovi, 1500 prevedenih funkcija

 
Odgovor na temu

Miroslav Ćurčić
ex mVeliki
Novi Sad

Član broj: 19034
Poruke: 1118
..2.252.195.static.beotel.net.



+19 Profil

icon Re: ZIPovanje velikih datoteka28.01.2009. u 18:09 - pre 125 meseci
'file_get_contents' sam odavno izbacio, čitam chunk po chunk, ali opet ostaje problem računanja crc32 tim načinom, ali vratimo se glavnom pitanju, ima li neko gotovu lib/klasu ?

Naravno, ako je budem morao (uspeo) sam napisati okačiću link ovde.
"The quieter you become, the more you are able to hear."
Blog | PowerCMS
 
Odgovor na temu

kiklop74
Darko Miletić
Buenos Aires

Član broj: 78422
Poruke: 569
*.fibertel.com.ar.

Sajt: ar.linkedin.com/pub/darko..


+13 Profil

icon Re: ZIPovanje velikih datoteka05.02.2009. u 00:36 - pre 125 meseci
Uvek mozes da uradis sledece:


Code:

system("unzip -o -d <somedir> <zipfile>")


I to radi garantovano bez obzira na memory limit. Jedino na sta treba obratiti paznju je vreme izvrsavanja skripte.
Tko leti vrijedi
 
Odgovor na temu

dr ZiDoo
Banja Luka

Član broj: 189
Poruke: 1728
79.143.164.*

Jabber: ZiDoo@elitesecurity.org
ICQ: 299539598
Sajt: zidoo.geek.rs.ba


Profil

icon Re: ZIPovanje velikih datoteka05.02.2009. u 10:02 - pre 125 meseci
Koristi kiklopovo rjesenja (ako mozes).

Kad rjesis pitanje memorije onda ce ti vjerovatno probiti execution time...

PHP nije dorasto takvim poslovima, moras to vratiti na sistem.
tu nema kašike....
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: ZIPovanje velikih datoteka

[ Pregleda: 3129 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.