jer uopste ima driver za xp x64 bit os? ja sam trazio i nisam migde nasao. posto imam 4 giga rama i moram da instaliram x64 os, da li ce neto znati da mu je driver x32 ili x64?
Ja ti mogu preneti iskustva kakva sam imao sa Vista-om x64. Jedino što mi je uspelo jeste 4.41 driver, što je u suprotnosti sa istom karticom u drugom računaru. Mislim da ti preostaje da probaš sa svim verzijama driver-a, počev od najnovije pa unazad. Mislim da je najveći uticaj u tom ima slučaju matična ploča. Takođe, kombinuj WDM i BDA.
Kupio sam kompjuter u jednom megamarketu koji je x64.Nisam razmislajo o tome,ali sam video ovu temu pa me interesuje da li postoji neka razlika pri instaliranju SS2 i Progdvb-a na tim kompjuterima posto nikako da dobijem signal na SS2 ?
Meni ProgDVB n radi ni u jednoj verziji na Biostar NF520-A2 ploči. Tih problema nisam imao na VIA KT333 čipsetu. Probaj sa nekim drugim software-om (DVBview, ALTDVB i sl.).
Sa Altdvb-om imam sliku i sve je O.K. samo sa njim nemam puno iskustva u prebacivanju diseq-u posto imam tri konvertora na anteni.U Dvbview takodje imam sliku.Da li postoji neki nacin da se dobije slika u Progdvb posto mi je on najzgodniji za snimanje jer mi odgovara sto snima direktno u mpeg i ne moram da obradjujem kasnije materijal ?
Jel mozes da mi kazes da li i ti imas vise konvertora na jednoj anteni i kako si uradio postavke za diseq u progdvb-u ? Ja sam stavio 4.3.0 drajvere.Probacu i sa ovim novijim drajverima.
Mislim da to u stvari i nije bitno,jer ako dobijas signal sa jednim konvertorom zasto ne bi dobio i sa tri.Moracu da probam sa ovim novijim drajverima pa se javljam.