Pa sifru uvek mozete da resetujete na sajtu, treba vam samo korisnicka sifra koja se nalazi na svakom racunu za telefon i adsl... Dobio sam i ja taj mail da mogu da koristim uslugu speedup besplatno u naredna tri meseca sto me ne raduje jer od povecanja brzine znaci nema nista makar do marta... Za speedup sam se prijavio ali ga nisam koristio nijedanput, imao sam brzinu 1.5/128 narednih 24h od prijavljivanja ali su mi download posle toga vratili na 768 a upload je ostao 128 sto je meni jedino i potrebno (ne koristim voip ali torrent i otvaranje web stranica kao i slanje attachment-a ide mnogo bolje) pa speed up uslugu necu ni koristiti osim u slucaju da mi je bas nesto hitno da skinem sa http-a ili sa torrent-a ako je dobro seed-ovano samo ne vidim sta bi to moglo da bude (nema nadolazecih distro-a u skorije vreme sem openSUSE-a koji ne koristim a jedino sto debian moze da "iskoci" u bilo kom trenutku...)
./configure --default-toolkit=tv --enable-channel=sport --with-free=beer --disable-
option={commercials,commentator}
make depend && make