To zadovoljstvo, zavisno od servisa kosta 50eur i vishe..... Tako da mislim da ti je UNIVERSAL SIM , TORNADO SIM, TURBO SIM ili neka druga kartica ne samo jeftinije vec i brze resenje (za unlock telefona bi bio bez telefona nekoliko dana najmanje), a i ako zamenish fon i uzmesh neki drugi zakljucan ne morash ga otkljucavati jer vec imas UNISIM karticu......
Druze,ajde da probamo nesto,ajde ti dodji kod mene u servis i donesi bilo koju nokiju (na primer N95 8gb) i gledaj kako je radim (mogu i na USB i na F-BUS) bez ikakvih komplikacija i to za nekih cca 10 sec. Moze i na komad,moze i na dva komada moze i na tri..... kakva Austrija,kakve price......
Vezano za Tubo-Yesim..... i tu nisi u pravu,posto svaki model telefona trazi drugacije setovanje i odredjenu verziju softvera u telefonu. Na primer Nokije,u HM (home made) varijanti mozes i nekako (ne uvek) isflesovati telefon na istu ili vecu verziju,ali ne i na manju (ubices telefon),na kojoj na primer radi Turbo sim dobro sa tim modelom..................Znaci trajna kupovina Turbo-Uni,trt-mrt kartica NE PIJE VODU.
P.S. Imas jedan od jacih servisa u Srbiji,bas u Loznici,oni ti mogu isto tako uraditi kao i ja.
@priki
Ne mogu ti odgovoriti (serviseri) jer su im zakljucane PP. Razlog je taj posto je zabranjeno reklamiranje servisa na forumu,korisnici traze odgovor na PP,posto su MOD-ovi to shvatili, zakljucali su PP tako da mi mozemo samo primati ne i slati PP.
[Ovu poruku je menjao skymobile dana 30.12.2008. u 13:57 GMT+1]

Re: DEKODIRANJE mobilnih telefona, pitanja i odgovori, SAMO OVDE!