Ovim putem Vas obavestavamo da je ( bakara ) obrisao Vasu poruku
sa elitesecurity.org foruma na adresi:
(
http://www.elitemadzone.org/tema/323812/4 ), ( dana 12.07.2008. - 14:36 GMT ).
Poruke se najcesce brisu ukoliko odstupaju od tematike datog foruma
ili same teme na kojoj se poruka nalazi, ako im je sadrzaj u suprotnosti
sa pravilnikom koji mozete videti ispod polja za unos teksta poruke
na forumu, ili su na neki drugi nacin nepodobne, a sve u cilju postizanja
veceg kvaliteta poruka na forumu. Cesto se poruke brisu jednostavno zbog
zastarelosti date teme. Nije nam cilj da ogranicimo slobodu izrazavanja
EliteSecurity zajednice, i zato se unapred izvinjavamo ako je Vasa poruka
greskom obrisana. Ukoliko ipak zelite da Vam se poruka objavi, probajte
da je napisete ponovo (ali u skladu sa pravilnikom) i opet je posaljete.
Ovo je sadrzaj originalne poruke:
--cut here--
Citat:
zole_: E bre, zovem u ponedeljak neki gorenje servis pa cu da ih pitam dali se placaju delovi i usluga servisa po isteku prve godine.
inace, i ja sam na par mesta cuo da je prva godina full a da se u ostalih 4 ne placa majstor (samo za delove koji su pod produzenom garancijom)
Ta recenica na garanciji je veoma uopstena, neprecizna. Dozvoljava siroko tumacenje sto onda naravno ne uliva poverenje.
Jedino sto je sigurno iz garantne izjave je da se ne placa popravka.
Ono sto se ne vidi je sta to znaci besplatna popravka tj., 1) dali se placaju delovi i 2) Koji su to delovi koji su skloni trosenju a koji onda ne ulaze u garanciju.
I ja cu prijatelju besplatno da popravim komp ali bre necu ja da mu platim nov kuler. I dalje mu besplatno popravljam ali to kosta onolko kolko kosta nov deo.
Ako je 5 godina full onda nek tako jasno i glasno i napisu. Ovako recenica ispada kao najobicnija navlakusa. Semantika.
.
Call centar za celu Srbiju 0700-100-700
Slobodno pitaj pa bih te zamolio da onda ovde napises sta su ti rekli.Hvala unapred
Citat:
zole_:
U svakom slucaju, gorenje nije ono sto je bio. Isti uredjaji samo sa nalepnicom drugog proizvodjaca se prodaju za mnogo manju cenu.
Moilio bih slike da vidim koji su to uredjaji
--cut here--
Dodatni razlog brisanja koji je moderator naveo:
Reklamiranje na forumu je zabranjeno.
Hvala na razumevanju.
Moderator elitesecurity.org-a, bakara
***User pod imenom zole napisao je da u ponedeljak zove "neki gorenje servis" kako bi proverio da li se placaju delovi ili usluga...Da bih njemu a i ostalim ucesnicima diskusije dokazao da Gorenje daje 5 godina full garancije ostavio sam broj call centra za celu Srbiju gde mogu da saznaju sve informacije u vezi garancije i svega ostalog sto ih zanima.Mislim da to nije reklamiranje vec samo konstruktivan odgovor na temu.I jos nesto me zanima: Da li bi tako odreagovao da nisam napisao da radim za doticnu firmu