Od skoro mi se pojavio problem koji ne mogu da resim. Googlao sam po netu ali osim nekih titps and tricks nisam mogao naci nista drugo. Tacnije sta je problem, moj racunar je u mrezi sa jos dva racunara, e sad ti racunari mogu da vide moj racunar , a ja ne mogu da vidim te racunare u workgroup i jos da napomenem da cim krenem na mrezu iz total comandera ,explorera ili netwrok place odmah mi se zakuca taj otvoreni prozor programa koji trazi racunare po mrezi. Dakle jednostavno cim krenem na workgroup taj upit se zakuca, naravno racunar i dalje radi ostalo normalno. Ako odem na search mogu da pronadjem moj racunar, ali samo moj racunar i da preko search udjem normalno u sherovane foldere ( to je i jedina mogucnost da preko mreze udjem sherovan folder ), sa drugih racunara sve radi noramlno oni me vide u mrezi i imaju pristup. Dakle sam ja ne vidim druge masine ni u serach, oni normalno vide moju masinu i imaju bez problema prolaz. Napominjem da i internet normalno radi, u pitanju je huawei mt882. Lokalne adrese msaina u mrezi su 192.168.1.3 - 192.168.1.5 default gateway je 192.168.1.1 subnet mask je 255..255.255.0 a primary i secondary dns serveri su telekmovi. Dakle apsolutno sve radi, internet na svim masinama, sve masine vide moju samo na mojoj radi internet bez problema. Akko neko moze pomoci , unapred hvala

Problem u mrezi sa prepoznavanjem racunara
Re: Problem u mrezi sa prepoznavanjem racunara