Mogu i novoosnovane firme da koriste te subvencije. Radnik je taj koji treba da zadovolji određene uslove (da je na evidenciji min. 1/3/6/koliko_već meseci, treba proveriti), a ne firma koja ga zapošljava.
Marjane, ne možeš da konkurišeš i za sredstva za zapošljavanje radnika i za sredstva za angažovanje volontera/pripravnika/praktikanta kada je reč o jednoj te istoj osobi, pošto to nije isto. Princip je 'ili-ili'. Refundiranje doprinosa je mislim moguće, opet kažem najbolje je da proveriš lično u kraljevačkoj filijali NSZ.
A te priče kako subvencije dobijaju samo oni 'sa debelim vezama' su za malu decu, barem kada je reč o NSZ. Ja sam vam živ primer nekoga ko je na sasvim regularan način koristio tako nešto pre nekoliko godina. Jeste velika navala, ali uz iole pristojnu dokumentaciju je sasvim realno očekivati pozitivan ishod.
Btw, moguće je otpustiti tako primljenog radnika i pre uslovljenog roka, ali morate zaposliti novog iz iste kategorije (do/od X godina starosti, min. Y meseci na evidenciji i sl.) ako ne želite da plaćate penale.
[Ovu poruku je menjao Davor Vlajkovic dana 27.06.2008. u 16:46 GMT+1]