Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

kako da proverim preko php da li postoji folder

[es] :: PHP :: kako da proverim preko php da li postoji folder
(Zaključana tema (lock), by Nemanja Avramović)

[ Pregleda: 2686 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

milannQchevo
milan ilic
.. .. ..
Beograd

Član broj: 63681
Poruke: 86
91.148.91.*

ICQ: 235832252


Profil

icon kako da proverim preko php da li postoji folder19.06.2008. u 11:04 - pre 133 meseci
kapiram da ce nekome ovo biti smesno, ali googlam vec par sati i nista, verovatno ne koristim prave reci


elem, kako da proverim da li postoji odredjeni folder na serveru? koja funkcija se koristi za to?

molim samo par hinta za googlanje

hvala
 
0

beep
Srbija/Vrbas

Član broj: 19294
Poruke: 198
*.adsl-a-1.sezampro.yu.

Sajt: keselj.xyz


+1 Profil

icon Re: kako da proverim preko php da li postoji folder19.06.2008. u 11:09 - pre 133 meseci
http://www.php.net/filesystem
 
0

milannQchevo
milan ilic
.. .. ..
Beograd

Član broj: 63681
Poruke: 86
91.148.91.*

ICQ: 235832252


Profil

icon Re: kako da proverim preko php da li postoji folder19.06.2008. u 11:13 - pre 133 meseci
da da.. to je to.. file_exists

hvala najlepse
 
0

stsung
NS

Član broj: 12899
Poruke: 432
*.ptt.yu.



+2 Profil

icon Re: kako da proverim preko php da li postoji folder19.06.2008. u 11:27 - pre 133 meseci
Pozd.

Prosto mi je neverovatno da si googlao par sati kako kazhesh i nishta nisi nashao - zaista me zanima shta si koristio pri pretrazi. Prost (i veoma logichan) upit u google "php check if folder exists" odmah kao prvi rezultat daje reshenje.

Svako dobro.
 
0

dakipro
Dalibor Jovic
Web Developer
Bergen, Norway

Moderator
Član broj: 31848
Poruke: 1772
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: norway.dakipro.com


+184 Profil

icon Re: kako da proverim preko php da li postoji folder19.06.2008. u 11:31 - pre 133 meseci
guglanje je posebna vestina programiranje (i jedna medju prve 3 najbitnije) koje se sticu rutinom i praksom
 
0

stsung
NS

Član broj: 12899
Poruke: 432
*.ptt.yu.



+2 Profil

icon Re: kako da proverim preko php da li postoji folder19.06.2008. u 11:58 - pre 133 meseci
Apsolutno se slazhem :) Ali mi je prosto neverovatno da za neshto ovako jednostavno (gde je dovoljno na engleskom reci upravo pitanje koje je nama ovde postavio) neko googla satima i ne nalazi reshenje. Zato sam bash i pitao shta je tachno trazhio jer me prosto zanima kako je to uspeo.

Svako dobro.
 
0

dr ZiDoo
Banja Luka

Član broj: 189
Poruke: 1728
*.broadband.blic.net.

Jabber: ZiDoo@elitesecurity.org
ICQ: 299539598
Sajt: zidoo.geek.rs.ba


Profil

icon Re: kako da proverim preko php da li postoji folder19.06.2008. u 13:14 - pre 133 meseci
is_dir() - http://www.php.net/manual/en/function.is-dir.php
tu nema kašike....
 
0

[es] :: PHP :: kako da proverim preko php da li postoji folder
(Zaključana tema (lock), by Nemanja Avramović)

[ Pregleda: 2686 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.