Ne mogu da komentarišem ove greške koje imaš, ali što se tiče toga što koristiš IE: skini neki pregledaš zasnovan na fajerfoksu (tipa Flock, IceWeasel itd) ili makar Operu da se ne nerviraš dok ti ne proradi FF. ;)
23.06.2008. u 15:32
Beren Bosko Sukilovic Beograd
Član broj: 90185 Poruke: 81 *.static.ikomline.net.
Spyware Terminator Portable .exe ne dozvoljava rad Mozile!
Bez STPa se može, a bez Firefoxa ne :)
Edit: Disejblovao sam Spyware Terminator, ali ne mogu da ga izbrišem! Pokušao sam i sa KillBox-om, ali ne uspeva. Destinacija C:/Users/Administrator/AppData/Local/Temp/RarSF0
Neće ni End Process u Task Menadžeru...
hmmm... Čime se brišu ovakvi fajlovi?
[Ovu poruku je menjao Beren dana 23.06.2008. u 17:30 GMT+1]
Edit2: Izbrisao iz Dosa.... Izgleda da treba dati malo vremena Firefoxu 3... Iscimah se ko lud!
[Ovu poruku je menjao Beren dana 23.06.2008. u 17:39 GMT+1]
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
23.06.2008. u 15:49
Srđan Pavlović Specijalna Edukacija i Rehabilitacija MNRO Vojvodina, Bačka Palanka
Kod mene ista ta strana 0%. Malo mi je nelogicno da ti ff ili opera zauzimaju i tih 13% procesorskog vremena. Nesto ti nije u redu sa sistemom, ili virus ili nesto tome slicno.
sve osim te stranice radi normalno. čak i opera sa 13% ne usporava kompjuter ali sam pogledao tek da uporedim.
Pretpostavljam da je to neki bug povezan sa ekstenzijama...
Vratio sam se na dvojku. Nikako nisam mogao da resim problem sa zauzecem CPU-a. Pretpostavljam da je flash u pitanju posto sam sve ekstenzije odbacio. Dok se ne pojavi adekvatan update koji ce resiti problem ostajem na staroj oprobanoj dvojci.
Pa da bi bio bag mora isti problem da se javi kod vise od jedne osobe. Ne znam, ajde nabroj ekstenzije koje imas, pa da vidimo koja moze da bude problem.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
>
> Kao sto rekoh nemam vise ni jednu ekstenziju. Pronasao sam na netu dosta foruma na kojima muce istu muku ali konkretnog resenja nema. Za sada staro je staro, ali praticu neke od foruma mozda se iznadje neko resenje.
meni isto guta, ali ovde imam neki celeron, kod kuce na mojoj mashini guta, ali je sve podnoshljivo. Ovaj bug je za linux?ili? ne razumem kako ljudima ne guta memoriju uopšte..ipak je više onih kojima guta
ne kod mene je Windows XP a glupo bi bilo da to ne smatram bug-om kada imam na stotine program koje rade bez problema. Ali dobro to je normalno za nove programe, ispravice to verovatno za koji mesec. Inace firefox 3 ostavlja utisak da je mnogo brzi ali eto sada sam naletio na ovo kocenje.
24.06.2008. u 10:07
Srđan Pavlović Specijalna Edukacija i Rehabilitacija MNRO Vojvodina, Bačka Palanka
Da li koristite potpuno apdejtovane verzije windowsa ili ne (ili Linux-a) ?
I to bi mozda mogao biti uzrok razlicitog ponasanja istog programa
kod razlicitih ljudi.
Da li koristite potpuno apdejtovane verzije windowsa ili ne (ili Linux-a) ?
I to bi mozda mogao biti uzrok razlicitog ponasanja istog programa
kod razlicitih ljudi.
Sve je moguce. Ja imam SP3 instaliran na XP-u.
Ja sam je skinuo čim se pojavila i koristio sa FF3 i nikad nije bilo problema. Inače sam jedan od alfa/beta testera Firefox-a i koristio sam FF3 već od ranih pre-alpha 1 verzija i bilo je problema tu i tamo u početku ali nakon beta 1 verzije imao sam samo 2-3 crash-a. Doduše bio sam napravio novi profil u to vreme i nemam baš mnogo extenzija tako da nema problema sa nekompaktibilnošću.