Nisam bas mislila da ce se zapaliti, jer nema takvih naznaka za sada (cudnih zvukova, iskricenje varnica, dima…). Mozda nisam dobro postavila pitanje, ali opipavajuci ovlas dlanom ceo ekran , primetila da je samo predeo uz gornju ivicu monitora (3 prsta sirine) prilicno zagrejan, a ostatala povrsina ne odstupa od temperature dlana.
Opipavanje je pocelo kada sam na tom zagerjanom predelu, primetila tanku, horizontalnu belu liniju, koja se prostire skoro celom sirinom monitora . Ne smeta mi za rad, jer se ne vidi uopste na crnoj, a ni na beloj povrsini, ne vidi se ni kada gledam film, slide show, ali zato se dobro vidi kada je kao background izabrana ona windows –plava boja, kao i prelazi ka ultramarin plavoj i safir plavoj.
Kada na pola sata do sat iskljucim samo monitor (racunar ostavim ukljucen), zagrejana povrsina sa gornjeg dela ekrana se ohladi, ali bela linija ostaje. Cak mi je padalo napamet da je nesto u windowsu, ali ne mogu da se setim da li je te bele linije bilo i pre podizanja sistema (ima tome oko mesec dana).
Ako je neko u radnom iskustvu imao ovakvu gresku, molim vas napisite nesto o tome.
Hvala unapred:-)