Dobro je da postoji promocija ali je za sms previse konfuzna i daleko manje isplativa nego kod konkurencije...
Trebas da zoves call centar, da brojis poruke i cekas vreme za besplatne. A sto se tice razgovora nije lose, ali i dalje kao i uvek telenor obuhvata samo odredjene grupe u promociju.
Pohvale za razlicitost promocije ali je mogao da bude uslov i manji...
Mozda deluje komplikovano, ali promocija je u potpunosti prihvatljiva
Jednostavno postojeci korisnici treba da pozovu 9863, veza sa operaterom, operater sredi i u roku od 24h promocija se aktivira...
Poslao 8 SMS poruka, NISAM dobio povratni SMS da sam kvalifikovan. Pozovem 9863, kažu mi da sam kvalifikovan ali da SMS nekad ne stigne.
Uključim brojač na aplikaciji za slanje poruka, od 20h pošaljem bulk 200 poruka, stanje mi isto - ali ne stiže Telenor SMS da sam iskoristio kvotu. Pošaljem 201. poruku, skine mi se sa stanja, i dalje nema SMS poruke od Telenora. Niti je ikada stigla.
uh, da dodam jos neprijatno iskustvo sa telenorom-ortak je u toku dana obavio nekoliko poziva i ocekuje da mu posle 20h budu aktivirani ti vecernji razgovori. Medjutim, od toga nista! Nazove 9863 i ovi mu kaze da nije obavio 3 razgovora nego dva ?! Ovaj kaze i tacno vreme poslednjeg razgovora i da u telefonu ima dokaz da je te pozive i obavio (a i ja u mom jer je taj poslednji pre 20h obavio sa mnom). Oni iz korisnickog ga zatim UBEDJUJU da on nije obavio taj treci razgovor i nakon njegovog insistiranja priznali su da je mozda problem do njih i da sistem nije verovatno registrovao taj treci poziv i da ode u poslovnicu telenora i to razresi.
Medjutim, zasto bi se bilo ko cimao i raspravljao sa telenorom za nesto sto je trebao da iskoristi u naredna 4h, sutradan je vec kasno ...
"Šta se dešava kada potošim 100 minuta razgovora?
Kada korisnik potroši 100 minut, nastavlja se tarifiranje po aktuelnom tarifnom paketu, a _nakon_ završenog razgovora korisnik dobija USSD poruku da je dostigao dnevni limit."
07.08.2008. u 12:26
Slobodan Milivojevic Pirot / ni.ac.rs
Moderator Član broj: 7062 Poruke: 3666 79.101.249.*