Vlado, svaka cest tebi i tvojim aktivnostima. Ja sam se povukao sa teme i uopste se ne javljam u vezi cp6 projekta, vec u vezi ovoga sto govoris da svako gresi i slicno. U redu je to, ali kad su "pocinioci" ravnopravni, a ne kad neka grupa ljudi radi isti posao besplatno a druga za novac.
Pa cak ni to, recimo kao ono kod Ubuntu - Marka Satlvortovica

, potego covek pare iz dzepa, pa i ako ima gresaka nije bitno - njegove pare, njegove greske. Ali kad neki projekt radi zvanicno drustvo, oni koji bu u svakom slucaju trebali biti za ugled, onda nije u redu reci "Niko nije savrsen." Napravi firma kucu, po zvanicnom projektu, sa svim dozvolama i ostalim papirima, ona se srusi, ne mozes reci "Nikom nista, desava se, vazna je namera."
Danas je prijemni ispit za srednje skole. Cemu to, ako niko nije savrsen, neka prime sve! Nadam se, da smo se razumeli.
Takodje "ne mogu da oprostim" (kao da je vazno sta cu ja da oprostim ili ne) sto ovaj cp6 nije isao uhodanim putem - objava i ovde, ali i na distrowatch.com, kao sto je to obicaj. Evo, za koji minut cu probati Red Star, skinuo sam vec ISO, samo da narezem CD i moci cu da vidim kako radi "Che" Gevara, a nas cp6 se sakrio, nigde ga nema, osim kod kuce.