Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Flash u exe C ili C++ kod

[es] :: C/C++ programiranje :: Flash u exe C ili C++ kod

[ Pregleda: 2892 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

siegmound

Član broj: 105147
Poruke: 17
*.adsl.net.t-com.hr.

Sajt: jezikoslovac.com


+2 Profil

icon Flash u exe C ili C++ kod02.06.2008. u 21:47 - pre 133 meseci
Ima li gdje na netu napisano kako prebaciti swf u exe format.

Ima dosta gotovih programa koji konvertiraju, ali iz razloga što moram napisati dodatak unutar exe fajla, trebao bi vidjeti kod u C ili C++ u.
Jel se može naći negdje više nešto o toj temi za čitanje, ne mora biti gotov kod? Možda neki libery koji se koriste i to.
Hvala.
 
Odgovor na temu

POW R TOC H
Dark Side of The Moon

Član broj: 174541
Poruke: 31
*.cpe.vektor.net.



Profil

icon Re: Flash u exe C ili C++ kod02.06.2008. u 22:16 - pre 133 meseci
Prvo, C i C++ su programski jezici, ne programi za 'gledanje .exe fajlova'. Drugo, ne postoji nacin da prevedes gotov exe fajl u C/C++ source. Moze donekle, i ne znam koliko citljivo u assembly, doduse. Postoji pokusaj : http://www.program-transformation.org/Transform/ExeToC
ali kao sto vidis, nije preterano citljivo...
Trece, kaze se library, a ne libery (ako si na to mislio).
Cetvrto (peto, ili trece, zaboravih) : flash animacije/programi sadrze podatke (slike, npr, i video snimke) koji se ne mogu prevesti ni u kakav programski jezik...
Zasto bi ti uopste trebalo tako nesto?
 
Odgovor na temu

siegmound

Član broj: 105147
Poruke: 17
*.adsl.net.t-com.hr.

Sajt: jezikoslovac.com


+2 Profil

icon Re: Flash u exe C ili C++ kod02.06.2008. u 22:56 - pre 133 meseci
Ma gledaj mi smo se krivo sporazumjeli, znam ja sve te osnove.

Ima brdo gotovih konvertera, koji pretvaraju swf u exe fajl, a meni bi trebao dio njihovog source koda ili library.
Pogledaj samo http://www.google.com/search?q=swf+to+exe

Dakle, kod u C# ili C++, koji konwertira swf u exe. Svjejedno ću nakon toga napraviti sam svoju verziju konvertera.
Jer moj exe file, u konačnici, mora imati još dodatnih mogučnosti.

U biti taj kod možda ni ne konvertira u pravi exe, već samo pokrene flash i swf unutar njega.
Gle zato i pitam jer ne znam o čemu se točno radi. Zato mi je svaki link dobro došao.
 
Odgovor na temu

dr ZiDoo
Banja Luka

Član broj: 189
Poruke: 1728
*.broadband.blic.net.

Jabber: ZiDoo@elitesecurity.org
ICQ: 299539598
Sajt: zidoo.geek.rs.ba


Profil

icon Re: Flash u exe C ili C++ kod03.06.2008. u 07:15 - pre 133 meseci
nije to nikakav konvertor covjek samo oce da prikaze svoj swf fajl unutar windows aplikacije
tu nema kašike....
 
Odgovor na temu

siegmound

Član broj: 105147
Poruke: 17
*.adsl.net.t-com.hr.

Sajt: jezikoslovac.com


+2 Profil

icon Re: Flash u exe C ili C++ kod03.06.2008. u 21:51 - pre 133 meseci
Istina, samo zna li tko kako? Što trebam tražiti po netu?
 
Odgovor na temu

opmo
Beograd

Član broj: 87495
Poruke: 75
*.adsl.verat.net.



Profil

icon Re: Flash u exe C ili C++ kod03.07.2009. u 17:25 - pre 120 meseci
Ubaci (učitaj) .swf fajl kao ActiveX kontrolu od Macrom.Flash-a (sada AdobeFlash-a :) ): uvezeš ActiveX kontrolu u projekat, onda ga pozoveš u svom kodu prosto sa npr. m_swf.LoadMovie(0, "C:\\Test\\moje.swf"); (ili ide 0 posle putanje do fajla ne sećam se tačno, proveri, 0-je rb sloja u koji učitavaš isti).
po3
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Flash u exe C ili C++ kod

[ Pregleda: 2892 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.