Rapidshare Manager radi sa PREMIUM account ali je vrlo nepregledan i nefunkcionalan program u odnosu na RapGet. Kad se jednom ubace linkovi vise se ne moze menjati redosled za download osim po imenu fajla. Ako se desi da se komp restartuje Rapidshare manager ne pamti listu, ako stavis na pauzu onda mu treba pola sata da nastavi download od mesta gde je stao i Rapidshare Manager ne moze da radi bez Microsoft Net framework 2.0.
FlashGet trazi ukucavanje rapidshare PREMIUM account sifre svaki put kada se ubaci novi link za razliku od RapGet-a gde se samo jednom ukuca ta sifra i posle se samo ubacuju RS linkovi. Na FlashGet nisam uspeo da setujem drugacije pa ako neko zna neka kaze kako se moze isetovati da se samo jednom ukuca sifra i da se posle samo puni linkovima?
Ali ono sto mene interesuje je i dalje ova prica koju je zapoceo prvi od nas a to je da RapGet vise ne radi? Zasto ako download radi iz browsera!? Na netu nigde nisam mogao da nadjem da je jos neko imao slican problem...Probao sam i neki Direct Download program ali on nema dobar crack pa nisam uspeo da pokrenem a takodje sam probao i Fresh Download 8.02 ali on nema podrsku za rapidshare premium. Da li je moguce da nema slicnih programa kao RapGet koji su u sustini vrlo jednostavni a jednostavnost nihove upotrebe se svodi na to da jednom doteras mesto na HDD za dowload fajlova, jednom doteras username i password i jednom doteras da skida fajl - po fajl da ne bi zagusio internet konekciju. Nakon toga ubacujes rapidshare linkove za download sa COPY-PASTE i sam im menjas raspored u listi tj. kojim ce redosledom ici download? Vrlo bitna stavka je i PAUSE kao i gasenje programa ili PC-ja nakon cega program pamti do kog procenta je stao i MOMENTALNO nastavlja sa downloadom odatle a pri tom ne gubi listu linkova, niti menja zadati raspored za skidanje....
Mv2Player