Nije sumnjivo, vec SMEŠNO, ljudi. Svaka priča (preselio sam se, tetka mi poklonila pa mi ne treba, poginuo mi brat...) koju ti napišu u oglasu i bez da ih pitaš je NAVLAKAČ. A pogotovo ako tebe neko prvi kontaktira i ponudi ti bilo šta (ne samo auto) FREE. Često su priče i patetične da bi izazvale sažaljenje. Druga indicija je izuzetno povoljna cena - takvo što ne postoji!! Ko bi se plek'o preko pola sveta ako nešto daje upola cene.
Postavite sebe u tu situaciju - desila vam se neka od tih gorenavedenih kombinacija (što je podrazumevano da vam se desi samo jednom u životu) i vi već imate razrađenu šemu - ti uplatiš ovde ja ti preko ovog prokontrolišem, pa ti ovako a ja onako i sve to samo da bi ti bio srećan i da bi manje platio

) Prosečan čovek ne zna ni gde da se obrati da ocarini nešto, a ne tamo razne šeme. BAŠ TAKO!
Znači, BILO kakva žvaka je mamipara!! BILO kakve pare (pa makar i 5e) unapred su siguran znak prevare!!
I nema možda je ovo istinito, nije Milan naveo ovaj slučaj - kreativnost prevaranata je beskonačna i zato sam navodio opšte principe. Naravno da postoji još mnogo caka koje nisam naveo.
MDB