ljudi molim vas da mi pomognete, evo ga moj problem:
Stavio sam na moj account sifru, i napravio guest account za ljude koji ne znaju moju sifru da bi mogli da koriste racunar
sa ogranicenim mogucnostima... Sifra je bila "seXloveR001" i sve je bilo dobro pokrenem sistem ukucam sifru i eto... Ali
sad ja pokrenem sistem ukucam sifru kad ono... Did you forget your password? I jos nesto pise kao da pogledam na onaj
znak pitanja i to sr..e! Sad sam logovan na Guest accout i nemogu nista da instaliram i da udjem u moje dokumente od
starog naloga! Pomozite mi da provalim koja mi je sad sifra (100% sam dobro ukucao, cak sam i nekoliko puta probao!!!)
ne znam sta se desilo, da li mi je sestra promenila sifru ili je neki haker to uradio (ako je to moguce), ili sta vec!!! Molim
vas da mi pomognete da pronadjem sifru! Ili mi recite sta treba da uradim, Da reinstaliram sistem? Hoce li to pomoci???
Ne znam, sta da radim!!! Ako treba prohakujte mi sistem i provalite password, sta god treba! I jos nesto, gledao sam po
ostalim slicnim temama, ali ja nista ne kapiram, kakvo bootovanje i sta vec??? Ako moze neko lepo i polako da mi objasni
sta treba da radim, jer ja se stvarno ne razumem u te stvari...
HVALA VAM U NAPRED!!!
molim vas da mi pomognete!
Mozda sve ovo zvuci idiotski ali meni je to stvarno hitno i vazno!
Cak sam se trudio da pisem kad treba veliko slovo i novi red!!!

zaboravljena admin sifra, mogu da se logujem samo kao guest! HITNO!!!

Re: zaboravljena admin sifra, mogu da se logujem samo kao guest! HITNO!!!